Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po prostu ogród...

Po prostu ogród...

sylllwia 23:07, 08 lip 2012

Agnieszko moja pelargonia angielska ma cały dzień słońce. Przekwitnięte kwiatostany wyłamuje i wyrzucam, ale nie zauważyłam żeby jakoś szybciej przekwitała i brązowaniała niż inne.
agniecha973 23:09, 08 lip 2012

A dużo u Ciebie ostatnio padało? U mnie codziennie kilka razy.
sylllwia 23:12, 08 lip 2012

U mnie upały, deszcz bokiem chyba przechodzi, codzienne podlewanie, dopiero dzisiaj wieczorem polało tak że nie musiałam podlewać
agniecha973 23:15, 08 lip 2012

To jeszcze dam im szansę w tym miejscu, a jak się nie polepszy, to wystawię na więcej słonka. Na razie zwalam na deszcz. U mnie jest stosunkowo mało kwiatów na nich i codziennie rano więcej brązowych niż białych.
Milka 10:37, 09 lip 2012

sylllwia napisał(a)

Poczytałam , pooglądałam , powzdychałam, wszystko piękne ale zdjęcie córy na hamaku bardzo wyjątkowe i piękne.pozdrówka.

Miło mi Bożenko że do mnie wpadłaś
Na pulpicie mam takie zdjęcie córki na hamaku w płatkach jabłoni - beztroskie dzieciństwo

kulkowanie wspaniałe, ale to mnie zachwyca, cudne ujęcie córci
pozdrawiam Sylwia
seliza 09:26, 10 lip 2012

a tu przekwitnięta już hortensja bukietowa 'Schneeball' (wielkanocna dekoracja)

Ale cudeńka!
seliza 09:36, 10 lip 2012

Ogólnie ślicznie u Ciebie Sylwiu

A mam takie pytanko, czy ten żwirek kupowałaś gdzieś w okolicy? Bo ja intensywnie szukam, ale jak już coś znajdę to albo daleko i cena transportu z kosmosu ( zazwyczaj około 3-4 krotnie więcej niż sam żwirek), albo cena samego żwirku z kosmosu
Zaczynam normalnie podupadać na duchu...buuu
sylllwia 13:49, 10 lip 2012

Irenko - dziękuje za pozdrowienia i również gorąco pozdrawiam

Eliza - żwirek kupuję w pobliskim składzie materiałów budowlanych, luzem na przyczepkę ładuje. Mają też w workach po 25 kg ale drożej workowany wychodzi. Luzem kosztuje jakoś 105 zł za tonę
Urszulla 17:14, 10 lip 2012

Witaj. Mieszkam poniżej na południu przy trasie Bielsko-Cieszyn. Napatrzyłam się na twoje Rh i stwierdzam że są jak marzenie. Dopiero startuję na Ogrodowisku i mam wiele technicznych wątpliwości jak działa to forum i jak wymienia się ze sobą wiadomości. Mam nadzieję że i mój zachwyt dla Twoich kwitnących roślin dotrze.
sylllwia 23:33, 10 lip 2012

Urszulla napisał(a)
Witaj. Mieszkam poniżej na południu przy trasie Bielsko-Cieszyn. Napatrzyłam się na twoje Rh i stwierdzam że są jak marzenie. Dopiero startuję na Ogrodowisku i mam wiele technicznych wątpliwości jak działa to forum i jak wymienia się ze sobą wiadomości. Mam nadzieję że i mój zachwyt dla Twoich kwitnących roślin dotrze.

Witaj Urszullo Twój zachwyt nad roślinkami dotarł Dla Ciebie na powitanie hortensja 'Limelight'

Powoli albo nawet i szybko załapiesz jak działa forum i poczujesz niesamowitą atmosferę jaka tu panuje. Pewnie uzależnisz się od Ogrodowiska tak jak większość z nas i nie będzie dnia, żeby nie zajrzeć do tego magicznego miejsca.