Ogrodowy amator prosi o porady
11:23, 06 maj 2012
osłoniętych tzn? pod folią i tam gdzie skopane i siateczką ogrodzone? W folii 10 krzeczków pomidorów 6 malinowych i 4 normalne, sałata bazylia pietruszka rzodkiewka. W tamtym roku zraziłem się bo pomidory ładnie urosły lecz nie chciały się czerwienić i w momencie zgniły. Okazało się że to zgorzel korzeniowy i coś jeszcze. W tym roku kupiłem preparat do podlewania i zobaczymy co wyjdzie.

rosną też stare czerwone porzeczki obok folii. Myślę dokupić też kilka lecz nie mam pomysłu gdzie je wsadzić żeby nie "nadziubać"
mam też 2 rzędy malin w małym kawałeczku pola za domem. Planuję na jesieni zwiększyc ich ilość bo uwielbiam sok malinowy! Przestrzeń między rzędami też do zagospodarowania lecz nie wiem jak.

Uploaded with ImageShack.us
Widziałem również że są osoby które są fascynatami kamienia
mam też coś takiego i będę niedługo korzystał by skończyć grilla.

rosną też stare czerwone porzeczki obok folii. Myślę dokupić też kilka lecz nie mam pomysłu gdzie je wsadzić żeby nie "nadziubać"

mam też 2 rzędy malin w małym kawałeczku pola za domem. Planuję na jesieni zwiększyc ich ilość bo uwielbiam sok malinowy! Przestrzeń między rzędami też do zagospodarowania lecz nie wiem jak.

Widziałem również że są osoby które są fascynatami kamienia