mi chodzą po głowie marcinki vel astry stałe ... każdy je nazywa jak chce ... ale one niby jesienne
???
aaaa ... no i złocień właściwy ... ???
Teraz się zastanawiam kiedy je kupiłam i raczej obstawiałabym na sierpień .....hmmmm nie wiem na pewno ..... ale z ciekawości sobie poszperam w archiwum , może coś wylukam szukam .....
Aż boję się to pisać - i nie obraź się - ale czy potrzebne Ci te brązowe trawki między citronelkami?...Bo jak patrzę na inne żurawki to jak te zaczną szaleć to zakryją Ci całkowicie te trawy... Inne posadzone OK, bo są same, ale są wyższe, ale te brązowe przemyśl w tym miejscu.... Może lepiej by im było w placyku żwirowym?
Aż boję się to pisać - i nie obraź się - ale czy potrzebne Ci te brązowe trawki między citronelkami?...Bo jak patrzę na inne żurawki to jak te zaczną szaleć to zakryją Ci całkowicie te trawy... Inne posadzone OK, bo są same, ale są wyższe, ale te brązowe przemyśl w tym miejscu.... Może lepiej by im było w placyku żwirowym?
A te kwiatki to chyba złocień właściwy...
Ale ja się nie obrażam okrutnie mi się tam podobają one są tyci tyci i będą tylko tyci wyższe .... absolutnie ich nie ruszam wiesz , że jestem uparciuch
Sebk te brązowe trawki piękne, więc potrzebne!!!!
Co najwyżej jak żurawki się rozrosną to się przesadzi trawki... Prawda Sylwia?
Sebk te brązowe trawki piękne, więc potrzebne!!!!
Co najwyżej jak żurawki się rozrosną to się przesadzi trawki... Prawda Sylwia?
Najprawdziwsza prawda .... żółte żurawki nie rosną tak obłędnie jak pozostałe , prawdopodobnie ich optymalnymi warunkami są cień i półcień z mocnym naciskiem na to pierwsze