Początki
11:59, 31 maj 2012
Trzeci dylemat to ta docelowo biało-żwirkowa rabata. Co dać w tej środkowej malutkiej części. Mam wrażenie, że jak powtórzę coś wysokopiennego albo jakiegos chojaka to będzie nudno. Tu jakiś kontrast lepiej - typu na przykład coś liściastego, albo pnącze? tylko na czym to pnącze? Kompletnie nie mam pomysłu co tu. I czy ta rabata miałaby być tez żwirowa, czy dla odmiany własnie nie? może zielono-zadarniona?
I czwarty to strona wschodnia. Tu jest półcień ale w przewagą godzin słonecznych, dosyć wąsko, Kompletnie nie wiem co tu. Ten winobluszcz włazi na jesieni prawie aż pod sam dom. Myślałam o trawach? A może kulki z żywotnika Danica przesadzane czymś. A może na całej długości trawy i lawenda? A może zróżnicowac jakoś.?..koncepcji brak
(
Może co kilka głów to nie jedna?
I czwarty to strona wschodnia. Tu jest półcień ale w przewagą godzin słonecznych, dosyć wąsko, Kompletnie nie wiem co tu. Ten winobluszcz włazi na jesieni prawie aż pod sam dom. Myślałam o trawach? A może kulki z żywotnika Danica przesadzane czymś. A może na całej długości trawy i lawenda? A może zróżnicowac jakoś.?..koncepcji brak
Może co kilka głów to nie jedna?