Przy pergoli buja się wisteria...ale jak znów padnie, to może faktycznie po jednej nodze puszczę hortensję. U znajomych posadzona byle jak...przetrwała ładnie zimę
Po zimie było ok. Trawnik wyglądał normalnie. Tydzień temy zrobiłem wertykulację, 2 dni temu areację.
Wczoraj posiałem nawóz długo działający 5-6 miesięcy. Obficie podlałem i widać kręgi zamieszczę linki do fotek. Proszę o opinię i radę. Z góry dziękuję.
w listopadzie pokazywałam takie zdjęcie mówiąc że chyba szafirki mi wschodzą, ale powiedzieliście że na szafirki to nie wygląda...
a teraz wyglądają tak
no one są różnej wysokości, a tam jest spadek w kierunku domu. Wcześniej bylo od najwyższej do najniższej teraz na odwrót od strony domu jest najwyższa, zgodnie ze wskazówkami Danusi dałam tak by z okna w kuchni były na jednym poziomie i wydaje mi się że tak jest... Teraz tylko kwestia ustawienia rwniutko pni... tak myślę
Dzisiaj przed szkołą znowu stoczyłem walkę z trawnikiem - żótłe place posypałem ziemią i nasionami, nie mogę znieść tego widoku... Potem będę miał kilka pytań, ale na razie zdjęcia
Ogólnie jest już zielono
Ale z bliska
Tam gdzie całkiem trawnik był żółty dałem piękne dywany
Aniu piękny kolor sasanek, u mnie gdzieś te przepadły Basia pisała,że się zapylają
No nie wiem, u mnie są trzy kolory od baaardzo dawna i wciąż takie same, jedynie wysiewają się po ogródku, dopóki nie zakwitną kolor jest niespodzianką