Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Martek 13:49, 06 cze 2012

irena_milek napisał(a)

Witaj Miła
Dziękuję za nazwę tyle lat rh było bezimienne )))))))))
Ale masz wspaniałe donice tam gdzie ta"zbrzydziała"hortensja
60 gatunków trawa - bez komentarza.
Dostałaś powera ja Cię kręcę ))))))))

Marta dzięki
a wiesz, że przez ciebie wczoraj kotlety mielone robiałm, całe 20 szt. na 2 osoby!

Pewnie znakomite wyszły mniam !
Milka 13:50, 06 cze 2012

no i koniec męczarni kochani, ostatnie fota z biblioteczki ogrodowej
temat; żylistki białe i różowe

tu pomieszane z jaśminowcem

Milka 13:51, 06 cze 2012

Martek napisał(a)

Witaj Miła
Dziękuję za nazwę tyle lat rh było bezimienne )))))))))
Ale masz wspaniałe donice tam gdzie ta"zbrzydziała"hortensja
60 gatunków trawa - bez komentarza.
Dostałaś powera ja Cię kręcę ))))))))

Marta dzięki
a wiesz, że przez ciebie wczoraj kotlety mielone robiałm, całe 20 szt. na 2 osoby!

Pewnie znakomite wyszły mniam !

Wyszły dostałam super patelnię w prezencie i na niej testowałam; powiem tak, że sprzęt do gotowania tez ważny, ale chyba czosnku za dużo dałam , bo capię!
zbigniew_gazda 13:52, 06 cze 2012

Cieszę się że już otworzyłaś interes. Poczłapałem po wątku i wiem wszystko. Też tak robię - jak wali żabami to jest pewne że ludziska siedzą w domach i cokolwiek lepiej i szybciej się załatwia. Żurawki piękne . Dzisiaj też jedną sztukę nabyłem na rozmnożenie (Georgia... coś tam ) ale za dychę niestety.
Milka 14:12, 06 cze 2012

Zbyś, dycha dobra cena, coś tam przy zakupie marudziłam i kobietki mówiły, że tanio to nawet po 10
otworzyłam, bo nie możecie mieć takiego luziku
Konstancja30 14:39, 06 cze 2012

irena_milek napisał(a)
A to fotorelacja dla Konstancji jej małż biegał, z opóźnieniem odczytałam wiadomość, więc tylko mogę pokazać swoje początki, bo docelowo liczę na 2 m! dołem dałam jednoroczne, płożące

tylko pliss, nie patrzcie na trawę!

jak to się robi żeby nie zapeszyć ... tfu tfu na wszelki wypadek ... Irenka jakie bidulki? ... mają piękne zdrowe liście ... i kwiat mają ... moje coś w nocy chyba podgryza ... w dzień się chowa tylko ogryzki zostają ... kwiatu nie ma ... jakieś szersze liście mam ... a kwiat piękny ... mam nadzieję, że u mnie też będzie bo słyszałam, że mogą nie zakwitnąć...
Konstancja30 14:51, 06 cze 2012

irena_milek napisał(a)
(...) pismo obrazkowe w formie dokumentacji; pewnie Konstancja luknie, jak wyglądają moje kanny, bo jakieś bidy i na domiar złego widać jaki byle jaki trawnik!

Irenka wiesz jaką cyfrę miałam przy Twoim plusiku !!!??? ... 39 ... 39 postów ... dlatego w końcu ktoś musi to powiedzieć ... absolutnie nie da się tu być na bieżąco ... nie wiem ... może przerwy rób parogodzinne ... kanny zobaczyłam najpierw w donicach i mnie odurzyłaś bo tam kwiat już jest !!! ... te może i biedniejsze ale za to widzę będą różne kwiaty ... i też mam taki jakby podpalony brzeg liścia na kilku ... do donicy wsadziłam po jednej niby ale u mnie chyba nie były zbyt dobrze pocięte karpy bo z jednej wychodzi po kilka zawiązków ... podsadzę je ... myslałam o lobelii (chyba myslałam bo mi tak podpowiedziałaś albo ktoś inny ) ... to bordowe fajne ... cokolwiek to jest ...

w niecierpkach jestem absolutnie zakochana ... i absolutnie nigdy nie mogę namierzyć białych ... a widzę, że są piękne
monteverde 14:59, 06 cze 2012

Irciu wszystko u Ciebie piękne
Milka 15:02, 06 cze 2012

ta...oprócz trawnika Aniu, a masz płytę Andrea Bocielli?
Milka 15:06, 06 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)

(...) pismo obrazkowe w formie dokumentacji; pewnie Konstancja luknie, jak wyglądają moje kanny, bo jakieś bidy i na domiar złego widać jaki byle jaki trawnik!

Irenka wiesz jaką cyfrę miałam przy Twoim plusiku !!!??? ... 39 ... 39 postów ... dlatego w końcu ktoś musi to powiedzieć ... absolutnie nie da się tu być na bieżąco ... nie wiem ... może przerwy rób parogodzinne ... kanny zobaczyłam najpierw w donicach i mnie odurzyłaś bo tam kwiat już jest !!! ... te może i biedniejsze ale za to widzę będą różne kwiaty ... i też mam taki jakby podpalony brzeg liścia na kilku ... do donicy wsadziłam po jednej niby ale u mnie chyba nie były zbyt dobrze pocięte karpy bo z jednej wychodzi po kilka zawiązków ... podsadzę je ... myslałam o lobelii (chyba myslałam bo mi tak podpowiedziałaś albo ktoś inny ) ... to bordowe fajne ... cokolwiek to jest ...

w niecierpkach jestem absolutnie zakochana ... i absolutnie nigdy nie mogę namierzyć białych ... a widzę, że są piękne

niemożliwe, okularków nie potrzebujesz? ja mam fajną wadę genetyczną, 100 lat i czytanie jakbym miała 20!