W tym miejscu ma powstać żywopłocik bukszpanowy a w miejscu bratków chyba dam wrzosiec Golden starlet lub trzmielina Emerald gold. Tak się tylko zastanawiam czy mogę żywoplot puścić z lewej str kul? Poczatkowo było założenie, że kule będą w żywopłocie ale szkoda mi ich przesadzać i zostawie je w spokoju
Za pamięć, życzenia i dobre słowo dziękuję
na szczęście już w tej chwili dobrze się czuję
Ale wracając dziś rowerem z ogrodu
myślałam, że przyjdzie mi wąchać kwiatki od spodu
Ciasta więc na 300-setkę nie upiekłam
świętowanie przez to odwlekłam...
Ale zaproszenia zaraz wam wyślę
na kiedy? co upiec? ... pomyślę
Nie wiem co z moimi RH się podziało, żyją sobie obok siebie więc warunki takie same mają a zima obeszła się z nimi różnie,........ mogę powyrywać suche liście ale biedakowi tylko pąki zostaną
no nie katuj mnie tymi baranami, bo zrobię napad na nie u Ciebie, a tak serio, ten powyżej jest rewelacyjny. Gdzie można takie cudo kupić, sama nie zrobię bo brak mi czasu. Teraz będziecie wiedzieć, że uwielbiam barany . W weekend ofotuję swoje i pokażę. Niektóre niestety oberwały od moich dzieci i nie mają np twarzy...
Julio, jeżeli chcesz ogród kolorowy, troszkę w stylu wiejskim możesz np. otoczyć każde drzewo sześciokątną obwódką wykonaną np. z cegły, a duże drzewo w narożniku ławką w tym samym kształcie, a pomiędzy nimi zrobić rabaty, obsadzone krzewami a z z przodu także bylinami kwitnącymi.
Spokojnie, jak posadzę róże to może mi się coś rozjaśni
Pola Chopiny rosna nawet do 2 metrów mam 2, może je daj za studnię, a na studnię poustawiaj w śmiesznych naczyniach powsadzane np, żółte bratki, bo widzę ,że masz w donicy, na zmianę np z cytrynowym oregano, które sie płoży możesz wykorzystać też jakieś fajne nie używane buty i tam postawić z roślinkami , ta studnia super
To cudnie żółciutkie to oregano kurcze nie douczona jestem super!
Gosiu, na razie dekielek, potem cuś będę kombinować dzięki