Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Matka 22:45, 05 cze 2012

Pokazałam M Twój ogród!!!powiedział, że nie może na to patrzeć!!!na taki cudownie zrobiony raj...tak powiedzial i też zwrócił uwagę na żurawy-pytal"a co to takie piękne"?mówię, że żurawki-a On na to"a u nas takie są?" a ja mowie"nie, kochanie" o M "no to musimy mieć też"!!!

no to musimy

PIĘKNIE MASZ, PIĘKNIE
anula_wn 22:49, 05 cze 2012

Sylwia, dawno mnie nie było , a u Ciebie coraz piękniej ! chyba się wybiorę w Twoje okolice coby zobaczyć osobiście te cuda cudeńka!
Madzenka 22:55, 05 cze 2012

Syla napisał(a)

Dzisiaj zostałam zasypana ogromną ilością ziemi do zasypania dołu którego zdjęcia wcześniej pokazywałam ..... Fajna czarnulka .... Zamówiłam tyle aby jeszcze starczyło na uzupełnienie skarpy z której powstaną donice ...... Mocno się dzisiaj napracowałam łopatą bo gostek zasypał jeden pas ulicy i do tego te sprzyjające warunki .... padało od rana .... No nic , nie zawsze da się wszystko zaplanować Poczekam aby ziemia się uleżała i posadzę wreszcie , nareszcie swoje kule cisowe wraz ze stożkiem. [b]Pozdrawiam wszystkich zaglądających

oj pokazuj koniecznie tę ilośc ziemi a zwłaszcza kule cisowe ze stożkiem
Sebek 22:59, 05 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Dzisiaj zostałam zasypana ogromną ilością ziemi do zasypania dołu którego zdjęcia wcześniej pokazywałam ..... Fajna czarnulka .... Zamówiłam tyle aby jeszcze starczyło na uzupełnienie skarpy z której powstaną donice ...... Mocno się dzisiaj napracowałam łopatą bo gostek zasypał jeden pas ulicy i do tego te sprzyjające warunki .... padało od rana .... No nic , nie zawsze da się wszystko zaplanować Poczekam aby ziemia się uleżała i posadzę wreszcie , nareszcie swoje kule cisowe wraz ze stożkiem. [b]Pozdrawiam wszystkich zaglądających

oj pokazuj koniecznie tę ilośc ziemi a zwłaszcza kule cisowe ze stożkiem

Czekamy na fotki, ale raczej chyba to weekend będzie, bo leje okropnie... Oby ładna pogoda była - mam tyle roboty!
anula_wn 23:05, 05 cze 2012

oj to współczuję ! taka ziemia mokra to ciężka praca.... ale jak się uleży i wyschnie może Ci się zrobić skorupa, wiec uważaj, bo ciężko będzie ją przebić szpadlem, nawet najlepszym, takimi łapkami damskimi!
anula_wn 23:05, 05 cze 2012

dubelek.... ;/
Syla 07:52, 06 cze 2012

Wieloszka napisał(a)
Też poczytałam i nacieszyłam oczy, bo u Ciebie jest czym . Nigdzie u nas nie mogę dostać żurawek Lime Marmelade Chyba zostanie mi zakup przez internet.
Te prace ziemne to za ciężkie na Ciebie, kobieto... Dobrze, że święto pojutrze, to może wreszcie chwilkę odsapniesz

Aguś a u Ciebie to niby nic w tym ogrodzie ??? co ??? Żurawek przez internet na wiadomo na jakiej stronie nie kupisz ..... wczoraj wykupiłam wszystkie Lime Marmalade sorki

Ziemia już przesunięta zaraz zamieszczę fotki .... pozdrawiam

Ja lubię wypoczywać na roboczo ale tylko wtedy kiedy mnie czas nie goni a z tym to już problem .....
Syla 07:53, 06 cze 2012

anula_wn napisał(a)
Sylwia, dawno mnie nie było , a u Ciebie coraz piękniej ! chyba się wybiorę w Twoje okolice coby zobaczyć osobiście te cuda cudeńka!

Zapraszam
Syla 08:02, 06 cze 2012

Marzena , Seba są i zdjęcia

przypomnę usuniętą ziemię z miejsca wcześniejszych nasadzeń ...

a tutaj zasypany dołek , jeszcze nie wyrównany ..... może dzisiaj uda się mojemu starszemu S ładnie pomóc mamusi

i na zewnątrz pozostała część ziemi już przesunięta na właściwe tory ..... Namachałam się chwilę ale potem z odsieczą przybył S i dopomógł mamuśce .....

Syla 08:05, 06 cze 2012

Wiśnie Umbraculifera od zeszłego sezonu nieźle się powiększyły w koronie .... i oby tak dalej ....