Aniu takiego zbioru roślin jak Ty to chyba nikt nie ma i nawet jak coś zakwitnie to się mocno zastanawiam czy jest sens to pokazywac bo 3 tygodnie wcześniej wszyscy się u Ciebie napatrzyli. Mój wnusio grzeczny chłopczyk i wie co wolno a co nie, więc paluszków nie wkłada gdzie nie powinien ale bardzo go ta budka zaciekawiła.Pewnie ze jakąś edukację przyrodniczą u mnie przechodzi bo jednak się o tym ogrodzie rozmawia.Miłego dnia Ci zyczę.
Miło mi Małgosiu że tak piszesz ale ja też jestem bardzo zadowolona z Waszego pobytu u mnie nie tylko z powodów o których juz pisałam tzn że poznałam i spedziłam dzień w gronie wyjatkowych ludzi , drugim powodem jest to że mój M zaczął zgadzac sie na pewne zmiany w ogrodzie i właśnie nieco zmieniamy, myślę że ogród na tym zyska.Do Waszego przyjazdu pewne krzaki były nie do ruszenia a teraz i owszem choc jeszcze nie wszystkie ale postęp jest i bardzo mnie to cieszy. Pozdrawiam.
Dzień dobry! Zaglądam,a tu już ruch z rana ....... miłego dnia i przyjemnych odwiedzin,bo jak tyle wolnego ,to dzieci zlecą się jak ptaki do stołówki!
Buziaczki!
Dzień dobry! Zaglądam,a tu już ruch z rana ....... miłego dnia i przyjemnych odwiedzin,bo jak tyle wolnego ,to dzieci zlecą się jak ptaki do stołówki!
Buziaczki!
Miło mi Haniu że zajrzałaś i masz trochę racji ze dzieci bedą ale mniej niż zwykle bo wnusia na ,,zielonej szkole" w Austrii. Miłego dnia Ci życzę.
Irysek ma wyjątkowy kolor!
za krótko byłam u ciebie, jeszcze bym tam sporo wykopała
Irenko wiem że lubisz nas szokowac ale chociaz nade mną starszą emerytką mogła bys miec trochę litosci. Własnie dostałam od Ciebie hostę. Bój się Boga nawet paczki ze złotem bym tak nie wysłała i z taką opłatą. Ja myślałam ze weżmiesz jedną sadzonkę ,najwyżej dwie i włożysz w babelkową kopertę i zwykłym priorytetem wyslesz góra za powiedzmy 7zł bo w końcu sadzonka bardzo cięzka nie jest , no niechby za 10 zł., ale nie za takie pieniądze. Nigdy wiecej nie poproszę nikogo o taka przesyłkę bo do ruiny doprowadzimy ogrodowiskowe koleżanki jak tak będziecie naszą kochana pocztę wspierac. No i teraz masz wybór albo powiesz co chcesz żeby Ci wysłac (bo własnie napisałaś że jeszcze byś sporo wykopała- to ja już wykopię i wyślę ) albo w piątek odeślę Ci kasę za przesyłkę .Za hostę oczywiście bardzo dziękuje ale serce moje dostało palpitacji na widok tej opłaty.No to czekam na odpowiedź. Czy może wysłac tego iryska?