Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Mój mały raj na ziemi :) 19:23, 09 maj 2012

Do góry
zaczynają kwitnąć rh, ale słabiutko....
Moja Oaza spokoju 19:21, 09 maj 2012

Do góry
Maj,to moim zdaniem najpiekniejszy miesiąc
Borówcowy raj 19:16, 09 maj 2012

Do góry
Kupiłam takie oto latarenki ..., niby solarne, choć nie lubię tego światła i myślę sobie, ozdobą będą.

A tu w nocy niespodzianka! Świecą żółtym kolorem i w dodatku migają jak prawdziwe świeczki. Wyglądają super w rabatce. Ciekawa jestem jak długo wytrzymają. W razie deszczu chyba schowam pod daszek.

Moja Oaza spokoju 19:10, 09 maj 2012

Do góry
Kocham wiosnę
Moja Oaza spokoju 19:02, 09 maj 2012

Do góry
Juz coraz bardziej kolorowo
Moja Oaza spokoju 18:57, 09 maj 2012

Do góry
Witam serdecznie
Dawno już nie wstawiałam żadnych zdjęć mojej oazy spokoju .Czas na rehabilitację.Ot o wiosna ,w moim ogródku
Dla odmiany czas na zmiany... 18:50, 09 maj 2012

Do góry
pokarzę Wam jeszcze cudne miejsce niedaleko mnie

a tam takie fajne rzeczy

wszystko z drewna, niesamowita sprawa

Nasz przydomowy ogródek 18:38, 09 maj 2012

Do góry
Hahaha ale wesoło

Gratulacje na 3-setkę?
Mój mały raj na ziemi :) 18:27, 09 maj 2012

Do góry
a to moje poranne szarpanie się z brzozą...miejsce, które dla niej wyznaczyłąm okazuje się niedobre nie wygląda tam ani ciekawie ani nijak.... za dużo i złe nasadzenia ! buu
to gdzie ja ją mam dać ???

Dla odmiany czas na zmiany... 18:26, 09 maj 2012

Do góry
a teraz świerczki

i mój maleńki winobluszcz

mam do was pytanie i prosze o poradę, bo nie wiem co dzieje się z moim iglaczkiem

dlaczego w srodku jest taki brązowy?

mam również problem z azalią

co jej jest?

z turzycą chyba tez przekombinowałam

obcięłam ją i teraz nie wiem czy odbije

nie pytajcie dlaczego ją obcięłam, bo sama nie wiem...?

a teraz ławka

i to chyba na tyle

będę wdzięczna za wszelkie uwagi

aha jeszcze zdjęcie na dowód "porządkowania"

pamiętacie jak w tle stały palety i jakieś skrzynki? juz ich nie ma, teraz tylko z drzewem się uporać

właśnie tam na tyle pod siatką chciałabym wsadzić te niezidentywfikowane drzewka

pozdrawiam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 18:26, 09 maj 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Hihihihi
brzuch mnie boli ze śmiechu , ide coś porobic do ogrodu

Zbysiu dba, aby nam humor dopisywał aż się skręcam z ciekawości, jaki też wierszyk stworzy 19.05

coraz bujniej

Irenko - przepraszam za żarcik a wierszyk ? Coś się wykombinuje . Pozdrawiam.
Nasz przydomowy ogródek 18:22, 09 maj 2012

Do góry
Dziękuję bardzo Wszystkim. I tak dla wyjaśnienia - bluszczyk rośnie od wieków w rowie przy drodze . Przeżył już nie jedną zimę , jest zahartowany i mam nadzieję że da radę przy świerku. Kupiony w sklepie w tamtym roku zimy nie przeżył i łodygi suche na wskroś.
A kradzione przyjmuje się o wiele lepiej niż nabyte legalnie - nawet się nie dziękuje za podarowaną roślinę bo się nie przyjmie !!!
Zobaczcie jakie nasz świerk srebrny ma piękne młodziutkie szyszki i jak tu nie dbać o niego.

Dla odmiany czas na zmiany... 18:19, 09 maj 2012

Do góry
witam

wrzucam zdjęcia iglaka-może ktoś mi pomoże w identyfikacji

i jeszcze jedno

mam nadzieję że widać co nieco(niestety ale mój aparat chyba nie nadaje się do tego typu zdjęć)
Pobojowisko czas zmian 17:35, 09 maj 2012

Do góry
Ewa napisał(a)

Ślicznie :super-)

ekstra wszystko wyszło - jaka duża zmiana

a ten talerz pod donicą co to jest i gdzie taki można zdobić - jest super
Mój jesienny ogród 17:25, 09 maj 2012

Do góry
Witam wszystkich odwiedzających i przepraszam za 3 dniową nieobecność, ale tyle czekałem na nowego netia spota, jak tylko przyszedł to się zainstalowałem. Niestety mam dużo roboty do zrobienia która rano musi byś gotowa, jeśli skończe o przyzwoitej porze i jeszcze będę wstanie coś napisać to napewno się pojawię. Pogoda wspaniała, dziś mrozu niet, a w czoraj było -1 strat nie zaobserwowano. Na koniec fotki jescze dwu klonów których nie pokazywałem.

Biało-Fiolet 17:13, 09 maj 2012

Do góry
gratulacje i całuski dla Krzysia - nie mam zdjęć czosnku Krzysztofa - jest piękny - wreszcie go może kupię
ale mam inne czosnki i dla odstraszenia złych mocy Ci tu wstawię

pozdrawiam

Nasz przydomowy ogródek 17:01, 09 maj 2012

Do góry
Gratuluję Tobie Zbysiu oraz Krysi...bo to taki Wasz wąteczek...niech nowe rabatki zachwycają, byś miał czym się pochwalić na Forum
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:45, 09 maj 2012

Do góry
Ewo Chmielewską znam ... od dnia gdy przeczytałam "Romans wszech czasów" uważam, że na kłopoty Bednarski a na chandrę Joaśka ... ryzykowałam zamknięcie w zakładzie albo przynajmniej kaftan czytając jej powieści w środkach komunikacji miejskiej ... własny mąż jak widzi, że sunę do łóżka z "Joaśką" pod pachą ewakuuje się ... bo On chce spać ... właśnie odkryłam, że na wielu frontach nie ma facet łatwo ... no ale nikt nie mówił, że będzie łatwo ...

zupełnie tak samo jest z próbą zaplanowania ogrodu ... bo tym razem musi być plan ... wczoraj latałam z planem działki i notowałam gdzie i jak długo mam słoneczko (mega niespodzianki) ... dziś godzinę wpatrywałam się w przestrzeń przed tarasem i nadludzkim wysiłkiem próbowałam zrozumieć co w tej przestrzeni jest nie tak ... bo mnie irytuje okrutnie ... dwie kawy później - olśnienie ... mam ... pustka zielona mnie irytuje ... jest płot ... jest pod nim coś ... NIE MA TŁA ... ...

tła nie ma bo jak wspomniany małż chciał tuje nasadzić to ja grzmiałam nie ... bo miałam awersję na tuje ... czemu? ... nie wiem ... i to podwójny toast "niewiemów" ... bo ani nie wiem czemu tych tujek nie chciałam ... ani nie wiem czemu mi się te dachy drywalek ... ruderek chciało oglądać zamiast tujkowych gałązek ... potrzebowałam 10 lat stracić żeby błyskotliwie to odkryć ... no cóż ... przynajmniej jeden dzień urlopu (a tak wzięłam ten urlop w celu ganiania za słońcem ) nie poszedł na marne ...

bedę potrzebowała wsparcia jak te wulkany geniuszu z dnia rozważań ogrodowych poukładam na papierze ...
O....! 16:30, 09 maj 2012

Do góry
Jak zwykle u Ciebie urokliwie niesamowicie, len jest przepiękny

Przy okazji gratuluję następnej seteczki

Borówcowy raj 16:02, 09 maj 2012

Do góry
gdybym miała wytłumaczyć sobie dlaczego właścicielka tak pięknej zieleni zagościła u mnie to odpowiedź jest tylko jedna ... po dniu spędzonym w oazie porządku i roślinnego "poukładania" potrzebując odlotu poszłaś na ugor ... Borbetko napisałaś, że początek to 2002 rok ... to mnie trzyma przy życiu ... a nuż za 10 lat będę mogła na taki efekt spojrzeć u siebie ... ja po początkowej euforii powodowanej takim stężeniem zielonych w jednym miejscu ... zaczynam się zapadać coraz głębiej ... coraz mocniej rozumiejąc na jak bardzo odległym punkcie skali ze swoim ugorem jestem ... no ale myślmy pozytywnie ...

edit: witam przy okazji na planecie "4" ... podobno teraz zaczyna się życie ... moje w walce z perzem, mleczem ... i w oczekiwaniu na małe ... na szczęście suni już tylko ...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies