Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 20:57, 12 kwi 2012

Do góry
w porównaniu do Waszych ogrodów moja wiosna wygląda baaardzo mizernie, ale już coś się pokazało

żonkile i tulipany

piwonie

rozchodnik

ostróżka

Rajski ogród Ani 20:56, 12 kwi 2012

Do góry
weronika77 napisał(a)
Aniu, dziękuję za życzenia świąteczne. Tobie życzę zdrówka i spełnienia marzeń. Pozdrawiam wiosennie.
Weroniko odwzajemniam pozdrowienia wiosenne

Rajski ogród Ani 20:55, 12 kwi 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
a gdzie Ania się podziewa? czyżby w ogrodzie
Nie Irenko na ogród nie miałam dość energii oddawałam się błogiemu lenistwu, większość dnia przesypiając tego też mi było potrzeba Ogród leniwie ale systematycznie wypełnia się kwitnącymi

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 20:53, 12 kwi 2012

Do góry
Najważniejsze jednak wczorajsze wydarzenie na działce to...... woda wreszcie mamy własną wodę mimo deszczu, dzisiaj podlewałam rośliny i to wężem, a nie konewką jak dotychczas czyli mamy nowoczesność narazie w zagrodzie )) bo domku jeszcze nie ma )

Rajski ogród Ani 20:47, 12 kwi 2012

Do góry
Dziękuję serdecznie wszystkim za życzenia świąteczne Miła jest świadomość, że tyle wspaniałych osób wzajemnie o sobie pamięta
Pozdrawiam w wiosennym nastroju

Ogrodnik mimo woli 20:45, 12 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)

Ania co tam słychac w sprawie róż - kupiłaś ponoć cos - wsadziłaś może ?

Wsadziłam, wsadziłam....do wiadra z wodą Czy ktos wie ile dni bez szkody dal róż mogę je trzymać w wodzie? Czy lepiej je zadołowac w ziemi????? Róż kupiłam 23 szt!!!!!! Chyba mnie pogięło

Aniu te co masz do wsadzenia u siebie mogą 2 dni się moczyć nic im nie będzie ale te na wysłanie lepiej zadołować
wyjątkowo piękne tulipki , znasz nazwę?
Bajkowy ogród Weroniki 20:35, 12 kwi 2012

Do góry
Hanusiu, Kajtuś już nazwał siebie kiedyś Kajetanem, jak napisał petycję, skargę do Dajany...(patrz podpis)
Prawda Dajano? A Dajana się ulitowała i odpisała Kajtusiowi, że jest chłopczykiem...
Faktycznie się za dużo naoglądałam w internecie o fryzurach Shih Tzu. Cóż, człowiek się uczy całe życie...itd. Nie tylko naoglądałam, ale i zastosowałam na własnym pieseczku, kokardki to drobiazg ale nożyczki w moich rękach? Mógł zresztą nie latać po krzaczorach i nie wyłapać wszystkich rzepów z okolicy. Było, minęło. Zdjęcie pozostało.

Dajano, Kajtek tez wzdycha do suczek, ale weterynarz odradzał nam zabieg.
Też bym szukała róż nawet w śmietniku. Oj, Ci mężczyźni. Już ktoś z Ogrodowiska szukał w śmietniku, chyba kluczyków od samochodu. Nie jesteś pierwsza, i nie ostatnia chyba. A telefon, musisz zawiadomić operatora i zablokować, chyba.
Maju, nie chcę przeoczyć kwitnienia Twoich sasanek, pokazuj.
Ładny dzisiaj dzień minął, ciepło, słoneczko i troszkę deszczyku.
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:33, 12 kwi 2012

Do góry
mira napisał(a)

a to chyba tawlina jarzębolistna - ma bardzo wcześnie śliczne listeczki - to zakup z cyklu .. co by tu kupić ..

Musisz ją pilnować, bo wielki z niej wędrowniczek.
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:31, 12 kwi 2012

Do góry
mira napisał(a)
kalina angielska ma już takie listki ....a jak kwitnie to bajecznie pachnie

Masz angielkę
Już też z niecierpliwością oczekuję momentu, w którym zacznie rozsiewać bajeczny zapach.
Szkoda tylko, że moja nie rośnie blisko tarasu.
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 20:28, 12 kwi 2012

Do góry
Joanko przepraszam, że przeoczyłam też gratuluję tylu stronek!!!

....i przesyłam Ci całą donicę z....

Ogrodnik mimo woli 20:15, 12 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)

Wydaje mi sie że Aniu znasz się troszke na ptaszkach odwiedzających nasze ogrody. Podpowiesz mi może jakich dwóch gości zawitało dziś do mnie?

Bogdzia ratuj..... do mnie takie nie przylatują.... aczkolwiek ten drugi jest dosć znajomy

Już odpisałam na poprzedniej stronie.
Z wizytą u Jana van den Top czyli hostowy zawrót głowy 20:12, 12 kwi 2012

Do góry
Mam prośbę - czy mógłbyś spróbowac zidentyfikować tę hostę?
Dwa światy 20:05, 12 kwi 2012

Do góry
no mam nadzieję,że będzie ciepło.....bo u mnie dzisiaj zimnooo,pochmurno ,brr...

ale w donicy się wypełniło,zakwitły hiacynty;

Ogrodnik mimo woli 20:04, 12 kwi 2012

Do góry
Zegrzynka napisał(a)
Wydaje mi sie że Aniu znasz się troszke na ptaszkach odwiedzających nasze ogrody. Podpowiesz mi może jakich dwóch gości zawitało dziś do mnie?

Bogdzia ratuj..... do mnie takie nie przylatują.... aczkolwiek ten drugi jest dosć znajomy
Ogrodnik mimo woli 20:01, 12 kwi 2012

Do góry
Zegrzynka napisał(a)

Na pierwszym zdjęciu jest kopciuszek lub pleszka a na drugim samica kosa.
Ogrodnik mimo woli 19:57, 12 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)

I tak wiem z kim się spotykasz. To Agata 19762. Zostawiłaś za dużo wiadomości u Zbyszka.

Wcale nie robiłam z tego tajemnicy......ale coś musiałam i u siebie zostawić jako ciekawostkę.
W dużym skrócie...... goście super
Gospodyni ze mnie tradycyjnie do d...y... nie dość, ze mnie w robocie zatrzymało i sie spóźniłam, to nic nie zdążyłam przygotować... myslałam , że zdąże wrócić..... Jak zwykle wtopa.....
Agatko sorki........ za to prezenta już jednego otworzyłam i .....zniknął Zapraszam ponownie..... tym razem będzie mniejsza improwizacja

Z mojej strony liczę na kolejne spotkanie .......mój M widzę, że znalazł w Twoim M dobrego towarzysza do rozmów A jeżeli o to idzie to mój jest dość wybredny .... W zwiazku z czym uznanie dla całej rodzinki...... Natalka i Kubuś - extra ale mając takich rodziców trudno by było inaczej

A teraz dla ciekawych spotkania...migawka przed wyjazdem, wcześniej nie było czasu na fotki

Fajne spotkanko
Nasz przydomowy ogródek 19:54, 12 kwi 2012

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
A efekt końcowy ....... jeszcze trzeba posypać korą sosnową.

Mój mąż już tylko może pomarzyć o wrzosowisku, i podziwiać Twoje. U nas wymarzają i nie ma na nie siły. Piękna rabata. Pozdrawiam.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:40, 12 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Bosko!

Początki w Kruklandii 19:39, 12 kwi 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Ta runianka może tak być?
Nie za rzadko? Kiedy mi się zrobi gęsty dywan ????

Ładnie może jakiś kolor tu dodaj? Coś kwitnącego? Może rzeczywiście jakieś jednoroczne? Kup paczkę nasion i siej w docelowe miejsce - za parę dni będzie na tyle ciepło że szkoda czasu na doniczki i przesadzanie

Runianka ok, ja też tak sadziłam, za 1-2 lata będzie gęsto Ona sama się "rozłazi" przez podziemne rozłogi - takie długaśne, białe, potrafi wyrosnąć z 60 cm od rośliny matecznej

Będzie fajnie
pozdrawiam!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:32, 12 kwi 2012

Do góry
Dla wszystkich czytających wiosenna sasanka

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies