Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Ewa 13:54, 27 maj 2012

Pozdrowienia z Ogrodu w Goczałkowicach

dekoracje

olbrzymie hostowisko

no i ja w ogrodach angielskich pod domkiem angielskim
grapaka 18:59, 27 maj 2012

Ewa, co ty robisz tej surfiniże taka boska, hosty też piękne masz i nie tylko hosty.
Ewa 06:46, 28 maj 2012

grapaka napisał(a)
Ewa, co ty robisz tej surfiniże taka boska, hosty też piękne masz i nie tylko hosty.

Witam Cię Grapaka
Surfinię tylko podlewam , bo przy zakupie mi powiedzieli , że jest już dobrze zasilona . Cieszy mnie ,ze hosty sie podobają pozdrawiam . Zaraz kuknę do Ciebie
Ewa 07:01, 28 maj 2012

Oj czekam na wieści i zdjęcia od Danusi
A tymczasem oglądam swoje kwiatuszki:
zawsze zapominam jak się nazywają

krzewuszka ta wyrosła mi ogromnie

Ewa 08:10, 28 maj 2012

Zdumiewa mnie przewaga różu w moim ogródku
zdawało mi się ,że sadziłam białe goździki a tu masz

nawet trawka kwitnie na różowo

a to wiadomo aktualny mój pupilek
Mala_Mi 08:52, 28 maj 2012

Ewa..u mnie też była taka poczekalnia..... teraz ją zlikwidowałam...i patrząc na moje połączenia i misz-masz...to poczekalnię mam w całym ogrodzie....
Za różem nei przepadam, ale jakos tak wychodzi, że ten kolor u mnie też jest w dużej ilości.... już go w ogrodzie polubiłam, ale gdzie indziej jakosdo mnie nie przemawia...... z Goczałkowic poproszę tę zieloną ławeczkę
jotka 09:01, 28 maj 2012

Jeśli chodzi o róż to śliczny W połączeniu z zielenią w ogrodzie wygląda fajnie. A różowe goździki? Nie wiesz: kto z kim przystaje takim się staje )

Dziękuję, ze zabrałaś mnie do Goczałkowic - ja tam jestem pierwszy raz i to dzięki Tobie
popcorn 09:03, 28 maj 2012

Pięknie Ci wszystko kwitnie, Ewo!
Goździki u nie takie same - były białe w ub. roku, a w tym jeden kwiatek biały się ostał, reszta różowa... nie wiem co to ma być
Goczałkowice - takie hostowisko bym chciała! Już!
Ewa 09:28, 28 maj 2012

asc napisał(a)
Ewa..u mnie też była taka poczekalnia..... teraz ją zlikwidowałam...i patrząc na moje połączenia i misz-masz...to poczekalnię mam w całym ogrodzie....
Za różem nei przepadam, ale jakos tak wychodzi, że ten kolor u mnie też jest w dużej ilości.... już go w ogrodzie polubiłam, ale gdzie indziej jakosdo mnie nie przemawia...... z Goczałkowic poproszę tę zieloną ławeczkę

Aniu to jest właśnie najśmieszniejsze, że ja również różu w ogrodzie nie lubiłam i popatrz co się narobiło: wszędzie różowo hahaha
Musisz koniecznie przyjechać do ogrodów pokazowych Kapiasów w Goczałkowicach, ławeczki w ilościach niepoliczalnych czekają
Ewa 09:32, 28 maj 2012

jotka napisał(a)
Jeśli chodzi o róż to śliczny W połączeniu z zielenią w ogrodzie wygląda fajnie. A różowe goździki? Nie wiesz: kto z kim przystaje takim się staje )

Dziękuję, ze zabrałaś mnie do Goczałkowic - ja tam jestem pierwszy raz i to dzięki Tobie

Bardzo mi miło Jolu
Zauważłam , ze dużo różu i fioletu jest na tegorocznym Chelsea Flower Show , zobaczymy czy to sie potwierdzi w relacjach Danusi
Pozdrawiam