Kolejny fantatyczny fragment Twojego ogrodu!
Tylko mi nie mów, że ten murek też sama układałaś.....?
Goździki cudownie tu się prezentują
I... dziękuję za zaproszenie... chętnie kiedyś skorzystam
Narazie nie mogę w pełni zrealizować projektu tej właśnie rabaty ręki Danusi
wstrzymam się do zakończenia budowy, bo jednak wykonanie żwirowej rabaty lepiej zrobić już po wszystkim i na stałe. Oprócz bukszpanów wszystkie nasadzenia wykonałam zgodnie z tym rysunkiem wraz z zachowaniem odległości Jak widzisz tam nie ma w ogóle żurawek ani nic innego )) poprostu zostało mi trochę roślin po wiosennych zmianach, które wymagały zagospodarowania... ) to tak sobie nasadziłam ) bukszpany są trochę inaczej niż na rysunku, ale będę przesadzane kiedyś, a narazie mogą tutaj być
Aniu Kochana! jesteś brakowało Ciebie na forum ale również na Święcie Róż!
Czy widziałaś jak pięknie rozkwitł irys od Ciebie? przepiękny i do tego delikatnie pachnie, co mnie zaskoczyło uznałam, że to ten biały, a może to ten leciutko niebieski? ))
Hejka mnie też brakowało forum, a o Święcie Róż nie wspomnę ale cóż, nie można być wszędzie Kasiu o ile pamiętam powinnaś mieć ode mnie trzy kolory irysa biały , lekko błękitny i fiolet
Z takich nowych u mnie to kwitły właśnie ten biały co pokazałam oraz takie niskie fioletowe
Coś jeszcze szykuje się tam do kwitnienia więc poczekamy widzę też niestety, że niektóre to same liście a pąka nie widać ale to nic, jak nie w tym roku, to w następnym
Irenko ... nie potrzebujesz damy do towarzystwa ... no dobra jak damy nie bo zresztą jaka tam ze mnie dama to może letniczki choć bo kusisz tymi roślinkami okrutnie