Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 20:27, 03 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Iza, czytałam dziś Twój blog. Moje gratulacje. Jesteś urodzoną poetką. Dziewczyno, marnujesz swój talent, lepiej zacznij pisać książki. Widzę, że masz artystyczną duszę i wiele talentów. Twój ogród też o tym świadczy. Pięknieje z dnia na dzień, a Twoja piesia jest tak samo zwariowana jak jej pani Nie wiedziałaś o tym, że pieski upodabniają się do właścicieli

Andziulka jakie marnujesz talent???? Iza trenuje pisanie na forum przed megapremierą !!!!
Iza trenuj, trenuj, trening czyni mistrzem

zgrabny montaż forumowych pogawędek były bestsellerem ... a to samo plus zdjęcia i zgrabnie wplecione "co i jak aby było pięknie" ... mega bestsellerem ... oczywiście autor zbiorowy ... a matka jest tylko jedna
Milka 20:29, 03 cze 2012

Toż to giganty juz u ciebie!!
a 2 chyba są w stylu variegata, takie 2-kolorowe liście, będą przepiękne, bo i liście będą ozdobą!!
a 1 faktycznie chory troszeczkę, coś może go podżera, przyjrzyj się, ale już nie w deszczu!
Milka 20:30, 03 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)

Iza, czytałam dziś Twój blog. Moje gratulacje. Jesteś urodzoną poetką. Dziewczyno, marnujesz swój talent, lepiej zacznij pisać książki. Widzę, że masz artystyczną duszę i wiele talentów. Twój ogród też o tym świadczy. Pięknieje z dnia na dzień, a Twoja piesia jest tak samo zwariowana jak jej pani Nie wiedziałaś o tym, że pieski upodabniają się do właścicieli

Andziulka jakie marnujesz talent???? Iza trenuje pisanie na forum przed megapremierą !!!!
Iza trenuj, trenuj, trening czyni mistrzem

zgrabny montaż forumowych pogawędek były bestsellerem ... a to samo plus zdjęcia i zgrabnie wplecione "co i jak aby było pięknie" ... mega bestsellerem ... oczywiście autor zbiorowy ... a matka jest tylko jedna

I masz juz pomysł na powieść!!
Konstancja30 20:32, 03 cze 2012

przy okazji na sesję załapała się zeszłoroczna lawenda ... na kikutku zakwitła ... zbiera się marnie ...

pelaśka idealnie odbija się na murze
Madzenka 20:35, 03 cze 2012

W tym deszczu piękne foty Ci wyszły.
Kanne coś zżera lub miala za sucho???? A przymrozki u ciebie były jak wyszły może ją mrozem liznęlo?? Nie jest na nawietrznej ?
Madzenka 20:35, 03 cze 2012

I mega pomysł na megabestseller
Konstancja30 20:44, 03 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
W tym deszczu piękne foty Ci wyszły.
Kanne coś zżera lub miala za sucho???? A przymrozki u ciebie były jak wyszły może ją mrozem liznęlo?? Nie jest na nawietrznej ?

wiatr raczej nie bo rosną wzdłuż domu ... dom zasłania wiatr od zachodu ... kamienica od południa ... dom rodziców od północy ... studnia prawie ... leje zgodnie z ostatnimi nakazami forum ... mróz mógł nabroić ... tylko czemu tej jednej zaszkodził a pozostałe nic sobie z niego nie zrobiły ... zobaczę następne listki
noemi 21:00, 03 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
przy okazji na sesję załapała się zeszłoroczna lawenda ... na kikutku zakwitła ... zbiera się marnie ...

Cudna pelaśka i solo jest idealnie, sama w sobie piękność
Milka 21:10, 03 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)

i powiało fajnym klimatem teraz na fotel i opowieści pisać
ta pelaśka ma cudny winny kolor!
popcorn 21:15, 03 cze 2012

To pelargonia? Cudna! Jakoś nazywa się ta odmiana?
Pięknie u Ciebie, jak zawsze! No i te fotki! ach