Narazie nie mogę w pełni zrealizować projektu tej właśnie rabaty ręki Danusi
wstrzymam się do zakończenia budowy, bo jednak wykonanie żwirowej rabaty lepiej zrobić już po wszystkim i na stałe. Oprócz bukszpanów wszystkie nasadzenia wykonałam zgodnie z tym rysunkiem wraz z zachowaniem odległości Jak widzisz tam nie ma w ogóle żurawek ani nic innego )) poprostu zostało mi trochę roślin po wiosennych zmianach, które wymagały zagospodarowania... ) to tak sobie nasadziłam ) bukszpany są trochę inaczej niż na rysunku, ale będę przesadzane kiedyś, a narazie mogą tutaj być
Chyba też je muszę kupić, już 2 rzeczy w Danusiowym sklepie kupiłam!
Wiem, to forum jest wyjątkowe
Ja też już wcześniej kupiłam 2 rzeczy )) z serii J. Bentley - oczywiście nóż do kancików i wygodną głębszą szufelkę a teraz te nożyce to topiarów mam jeszcze na oku kilka pozycji, ale niektórych poprostu narazie nie ma
Chyba też je muszę kupić, już 2 rzeczy w Danusiowym sklepie kupiłam!
Wiem, to forum jest wyjątkowe
Ja chyba teź kupię, bo do precyzyjnego cięcia te szpalerowe wielkie nożyce za duze a od sekatora zrobił mi się pęcherz Chociaż stożki dobrze mi się boschem tnie...
Ja też mam zestaw boscha, ale nie zawsze zdaje u mnie egzamin np. do tego wielkiego darowanego bukszpana się nie nadaje - jechałam zwykłym sekatorem, od którego właśnie jak piszesz robią się piękne pęcherze ) do kulek pasują mi szpalerowe, a brakowało mi takich do stożków i do precyzyjnego cięcia, a te niby takie proste w budowie, ale są lekkie i wygodne. Tylko ciachać ))
No i mi też robią się pęcherze, więc już tylko wszystkie argumenty za zakupem padły!!
)) ja nie strzygłam dotąd tych 3 moich stożków w ogóle ) bo się bałam ) nie wiedziałam jak i czym a dzisiaj ciach ciach i po kłopocie powinnam pewnie poczekać z tym strzyżeniem do końca czerwca, ale stożki straciły ostatnio bardzo na fasonie i musiały koniecznie pójść do fryzjera