To jak maja być wrzosy to zamiast runianki daj wrzosy purpurowe, potem żurawka, no i potem znowu wrzosy np. białe. a między pasmami jakieś niskie trawy.
Sebastianie! Wypadałoby coś wierszem,
ale święta idą...to po pierwsze.
Rymowanki me są długie.....to po drugie.
A po trzecie i po czwarte,nie chcę z ciebie stroić żartów.
Tyś wyrywny jak ten koń rączy,
Żadne pytanie Cię nie zaskoczy....
Więc na ten tysiąc miły ,,rzeczniku"
przyjm me życzenia,których bez liku,
wymieniać nie chcę,bo bym powtórzyła,
Co Tobie nie raz mama mówiła.
Zdrowia więc życzę na następne strony ...
do prac potrzebnego w ogrodzie ulubionym!"
Sylwia Ty kobieto nad nami sie poprostu znęcasz pokazując takie cuda, przecież ja zawału przez te Twoje zakupy dostane albo M mnie w zakładzie zamkniętym zamknie!
Cisy bajeczne, zazdraszczam i podziwiam... piękne
Nie znęcam się absolutnie hehehehe .... Bardzo się cieszę z ich zakupu bo myślałam , że nigdzie ich nie dostanę a tu masz ...... Mam nadzieję, że będą zdrowo rosły .... pozdrawiam
Sylwia Ty kobieto nad nami sie poprostu znęcasz pokazując takie cuda, przecież ja zawału przez te Twoje zakupy dostane albo M mnie w zakładzie zamkniętym zamknie!
Cisy bajeczne, zazdraszczam i podziwiam... piękne
A teraz nowina Magda NOEMI u mnie była przez 3 minuty !!! Wpadła dostała stare i brudne donice, ja za to bukiet pięknych tulipanów i wypadała nawet kawy nie chciała wypić.....
I odjechała w siną dal z moim Panem Złotą Rączką swoim cudnym czerwonym samochodzikiem
Pewnie go chciała porwać tylko się nie przyznała
A ja taka nieuczesna i ubrana do fotek, bo w trakcie prac ogrodwych byłam ....
pozdrawiam Fajowe Dziewczyny !!!
Ale fajnie
świetnie wyglądacie!!!
Laski jakie zadowolone. Pogoda dziś dopisuje, to i humory także
A teraz nowina Magda NOEMI u mnie była przez 3 minuty !!! Wpadła dostała stare i brudne donice, ja za to bukiet pięknych tulipanów i wypadała nawet kawy nie chciała wypić.....
I odjechała w siną dal z moim Panem Złotą Rączką swoim cudnym czerwonym samochodzikiem
Święta już coraz bliżej więc pojawiają się odpowiednie dekoracje i chociaż jeszcze cieplutkie bo niedawno zrobione, i nie do końca zaaranżowane i tak się Wam pochwalę
Marzyły mi się takie ozdoby Proste i drewniane
Pojawi się jeszcze kurczaczek i inny zajączek Może jeszcze na baranka się skuszę
Tez lubie takie proste rzeczy
A te ozdoby to by ...???
Jolu witaj Te ozdoby to dzieło mojego M. Dzisiaj wycinał jeszcze trzy zające ale już nie takie stojące, będą świątecznymi podarunkami dla rodzinki, do tego zrobiłam jeszcze materiałowe kwiatuszki... Zdjęcia jutro
Artystyczna dusza Twój M.
Zajączki wesolutkie - lubie jak w domu sa rzeczy własnoręcznie zrobione Nadaje mu to indywidualny charakter
pozdrawiam - radosnych Świąt
Mnie się wyświetla, a zdjęcie zrobiło się z literkami ogrodowiska oczywiście
Zrobiłam cytowanie, podejrzałam na dole i nic z tego - też mam krzyżyk. Pierwszy raz na ogrodowisku mam takie coś.
Chyba po to, żeby mnie ten exclusivek nie kusił
Sebku Ty to masz tak wszystko zaplanowane. 1000 czek wybija w Wielkanoc. Pierwsze życzenia na 1000-cnzej stronie składa SZEFOWA!!! Gratuluję co najmniej takich samych sukcesów w nowym Tysiąc -stroniu