Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

eliza3 18:43, 12 maj 2012

Witam, masz bardzo ładne rabaty i dobrze wychowane psy.
Jak je zaczarowałaś, że nie masz szkód. Pytam, bo chciałabym zaadoptować jakiegoś piesia, tylko jak mu przetłumaczyć, że rabatki są dla kwiatków, a nie do kopania?
agata19762 18:52, 12 maj 2012

pięknie wszystko Ci kwitnie....
chyba masz jednak cieplej Aniu...
u mnie pada deszcz i jest 10 stopni...roślinkom jest baaaaaaaardzo potrzebny
lubię do Ciebie zaglądać ...
buziaczki
majkel0326 19:12, 12 maj 2012

Aniu,piękne azalie.Też mam sadzonki rącznika,dostałam jesienią nasiona od sąsiadki i młode roślinki rosną już na parapecie.Bardzo mi się podoba ta roślina,chociaż trująca.
andziulka 19:24, 12 maj 2012

Witaj Elu w moim ogródku Cieszę sie, że do mnie wpadłaś. Z pieskami jest różnie. teraz już jest dobrze, ale pierwszy rok był straszny Saba kopała dolki, Dino przesadzał kwiatki, przycinał gałązki, podlewał, wchodził w rabatki i sprawdzal jak rosną ogrodnicy jak się patrzy Trzeba z nimi rozmawiać, jak z dziećmi tłumaczyć czego nie można. Uwierz mi, że można sobie wychować psiaka. Z nimi jest tyle radosci, że trudno mi sobie wyobrazić ogród bez piesków
andziulka 19:27, 12 maj 2012

Dziekuje Agatko za miłe słowa ja bardzo żałuję, że mam tak mało czasu na Ogrodowisko, bo cześciej bym Ciebie odwiedzała. Też bardzo lubię do Ciebie wpadać
andziulka 19:29, 12 maj 2012

majkel0326 napisał(a)
Aniu,piękne azalie.Też mam sadzonki rącznika,dostałam jesienią nasiona od sąsiadki i młode roślinki rosną już na parapecie.Bardzo mi się podoba ta roślina,chociaż trująca.

Maju, pierwszy raz posadzę go w ogrodzie. Cały czas zastanawiam się gdzie? wiem że zajmuje dużo miejsca, ale jest piękny
andziulka 19:36, 12 maj 2012

Moje róże sadzone na początku kwietnia. Jedne są ładne, ale niektóre siedzą w miejscu, jakby zmarzły. Wolno ruszają Mam nadzieję, że wszystkie w tym roku zakwitną

augusta luise

crown princes margerita

biedny kosmos
andziulka 19:41, 12 maj 2012

golden celebration - słabiutko rusza

graham thomas

pat austin
andziulka 19:43, 12 maj 2012

mam 15 nowo posadzonych roż i 5 starych, których nie znam nazw. Mam nadzieję, że w tym roku z Waszą pomocą będą zidentyfikowane
waska 21:20, 12 maj 2012

ale u ciebię już kwiatów!!! u mnie zimno i wciąż tylko serduszka kwitną choć wyszłam wieczorem i wszystko w oczach rośnie