No to kolejny projekt sworzony przy pomocy kredek mojego malucha - znowu przepraszam za niedociągnięcia

Do końca nie jestem też pewna skali

Ale chcodziło mi o poprawienie MOTYWU KOŁA i zobaczenia czy idę w dobrym kierunku.
I tak - jak na rysunku mi się podoba - nie wiem jak wyjdzie to w rzeczywistości.
Nie jestem też do końca pewna z czego zrobić to koło - ale chyba będzie to miejsacmi mieszanina krzewów liściastych i iglastych (np przy małym garażyku - bo tam chciałam stworzyć wyższą barierę żeby widok z okna sypialni i salonu nie był centralnie na garażyk - może rośłinność go trochę zakamyfluje.)
W innych miejscah koło mogłoby być po prostu ekranem z cisa - może zrobić to naprzemiennie?
Na razie myśli kłębią mi się w głowie.
Burza komórek trwa

Będę wyskaiwać co rusz z jakimiś zmianami, pomysłami.
Forum to fajny dla mnie sposób usystematyzowania pomysłów - a może jakaś dobra duszyczka powie mi czy jest dobrze czy źle i tragicznie
Także oto mój dzisiejszy rysuneczek
i mały opis
Znowu troszke poprzenosiłam

Boisko jest juz wciśnięte za garażem.
1 plac zabaw na trawce

- domek , piaskownica, trampolinka
2 sad - ale drzewka rysowałam na oko - to wszystko będzie dla mnie do sprawdzenia - jak się sadzi co koło czego i w jakich odległościach i wtey dopiero wyjdzie ile tak naprawdę tych drzewek mi się tam zmieści

3 powstało mi moje upragnione kółeczko - z ławeczką, kółeczko też do rozłożenia leżaczka, jakoś wcześniej nie mogłam go nigdzie logicznie umieścić, kółko osłonięte malutkim żywopłocikiem
4 krzewy owocowe
5 myślę że tu będą przeróżne krzewy kupowane systematycznie pewnie przez kilka lat, dodam że za ogodzeniem jest też nasza ziemia (bo musieliśmy się odsunąć od rowu który biegnie wzdłuż tego brzegu działki) - więc niewykluczone że te krzewy będą za siatką
wykreskowana rabata na niebiesko - będzie pewnie do zmiany
- kształt dziś narysowany przypadkowo
także jak widzicie duuuuuuuuuuuuuużo planowania a później pracy przede mną
Póki co najważniejsze dla mnie
wytyczyć rabaty tak, żeby założyć już w czerwcu docelowe nawodnienie
- a co znajdzie się na poszczególnych rabatach będę ustalać na spokojnie zimą i na wiosnę sadzić

W tym roku chciałabym posadzić parę drzewek i krzewów owocowych i trochę zieleni od frontu i obsadzić płot od strony sąsiada - czyli stojąc i patrząc na front domu - siatka po lewej stronie.
I co myśłicie o tym
KOLE?
Jak to wyszło ???
Jak to będzie wyglądać na żywo???
Dodam że nie jest to projekt dokończony - jeszcze kilka rabat pewnie będzie dodanych,,,,,,,
Pewnie więcej będzie się dało powiedzieć jak panowie wyrównają teren i stanie ogrodzenie frontowe....
Pozdrawiam wszystkich odwiedzjących i życzę miłego wieczoru i spokojnej niedzieli