Chciałam się wstrzelić w pięćsetkę,
a przyszło mi teraz walnąć setkę
za moje gapiostwo, a Twoje miłe gadanie
na każdej stronie starannie wypisane -
cudowne zdjęcia i miłe słowa
choć pewnie - nie raz bolała Cię głowa,
a że czas na życzenia jest nieprzemijający
więc słowa z serca - gorące jak te drewienka w ognisku na łące
zdrowia, szczęcia, humoru każdego dnia i stukania w kompa tra la la!!!
a teraz choć cisza Wielka nastaje
posłuchaj jeszcze co ja Ci tu daję us3dQ0nnlH
Krysiu, Bogdziu - cieszę się że Wam się pergole podobają Myslę że fasola na nich będzie ładnie wyglądać
Mam fajną inspirację ale drukowaną... zdjęcie poniżej mniej fajne, ale niech będzie:
Elu - fajnie, ja swoich jeszcze nie posiałam... jakoś mi schodzi, a doniczki i skrzynki prawie wszystkie zajęte Parapety od południa też
Jolu witaj Te ozdoby to dzieło mojego M. Dzisiaj wycinał jeszcze trzy zające ale już nie takie stojące, będą świątecznymi podarunkami dla rodzinki, do tego zrobiłam jeszcze materiałowe kwiatuszki... Zdjęcia jutro
Mimo tych śnieżycy jakie u nas są ostatnio na zmianę ze słońcem to wiosna jednak przyszła
Po polach spaceruje sobie bociek nawet śnieg i wiatr mu nie przeszkadza
Pocieszam się że to już ostatnie podrygi Pani Zimy
Asiu.... super zdjęcie Ja też u siebie widziałam w niedzielę boćka..... może w końcu doczekamy się tej wiosny
Troszkę się namęczyłam żeby zrobić mu zdjęcie Co prawda nie bardzo się ruszał ale wiało strasznie, a mój zoom nie bardzo zbliża... ale udało się Boćka widać I wiosnę chyba też Dzisiaj było piękne słoneczko i 20stopni, a po południu pierwsza wiosenna burza
Wróciłam z działeczki i pędzę ,żeby opisać co mi się dzisiaj trafiło!!
Oporządzam rabatę i kątem oka widzę ,że sąsiad -vide ten od płotu str.8 mojego poletka- coś się dziwnie zachowuje.Rozgląda się po moje działce ,ale czuję ,że mnie nie widzi! No to gapię się na faceta bo coś mi nie pasi ,nagle patrzę a on fru i śmieci ,które zebrał u siebie wrzuca na mój ogródek!!!
Podchodzę do kolesia i mówię grzecznie aczkolwiek głosem nie znoszącym sprzeciwu;
Proszę nie wrzucać śmieci do mojego ogródka!
A on na to :dobrze..eee.ale tego było mało!!!!!!!
Nic tylko użyć tego emotikona..ale prawdziwego....... BUC!