Lecę w kulki...
12:11, 10 maj 2012
Tyś artystka
BO WSZYSTKIE ANIE TO FAJNE PANIE![]()
![]()
I IRENKI TEŻ
![]()
![]()
![]()
NIe chcę ale musze...buuuuuuuu
ale kapelusz jest całkiem zwyczajny, słomkowy, taki jest mój strój ogrodowy w słoneczne dni - kapelusz osłaniający twarz ( oraz zawsze krem z filtrem 50 + na twarz i dłonie, mimo rękawiczek) i biała bluzka z długimi rękawami...
![]()
Spotkanie bardzo ekspresowe,ale intensywne.
Jeszcze pewnikiem będzie okazja wam się zobaczyć
Babcie ...buuuchachachacha
Anię poznałam osobiście fajna kobieta
Nadrobiłam i już się poprawiam .Oj Irenko jak ty coś wymyślisz ...))))))Ale rozumiem,bo bywałam i nie wpadłam
Sorry Miła
Winszuję 400 - ki, nie wiem jak udźwignę toast,ale się postaram)))))))))
![]()
Irenko spóźnione ale jakże szczere życzenia imieninowesamych pomyślności i oczywiście zdrowia życzę
![]()
fajne spotkanie z Aniąto bardzo fajna babeczka, miałam okazję ja poznać u mnie na zjeździe i jej męża też
Nie liczy się ilośc ale jakosćKrótk..ale może w drodze powrotnej bedzie dłuższe
Fajne kolejne spotkanie, szkoda że takie krótkie ale za to szybkie
To Ania zamiast do mnie do Ciebie wybyła. A do mnie miała blizej. Widac lubi podróże.
mam problem z tymi cisami... dwa rosly na tej rabacie która jest w trakcie roboty, dosadziłam kule na pniu i drugą mniejszą kulę ale coś mi nie pasuje. Na widoku ogólnym na rabacie są róże, tulipany i 'obwodka' z bukszpana ale one samtad zostana eksmitowane.. chciałam zostawić te cisy ale mi nie pasują... co z nimi zrobić? Dodam że nie ma ich w projekcie a ja nie mam gdzie ich przesadzić
boje się też przesadzać tej wielkiej kuli...
![]()
![]()
Irenko - wprawdzie bardzo spóźnione, ale serdeczne życzenia spełnienia wszystkich marzeń i zrealizowania wszystkich planów - nie tylko tych ogrodowych
![]()