Ewuś, a tez taka żółta? stoją jakieś listki? bo to tylko mi daje nadzieję, że jeden na czubku na sztorc i po bokach chyba 3 jaka dokładna jestem, ha, ha
i chyba zakwitnie, tawułka, zapomniałam jak jej dokładnie na imię ale kwitnie na biało; mocno ją na jesień podcięłam, bo wywalałam maliny, które wszytko zdominowały!
Jeden wieczór poświęciłam ogrodowi a nie ogrodowisku i taka impreza mnie ominęła ; )
Marzenko, GRATULACJE 200 stron!!! Zawsze ciekawie jest u Ciebie - czy to ogrodowo, czy wnętrzarsko - tu można pogadać na każdy temat, a przede wszystkim zainspirować się . Cieszę się, że jesteś na ogrodowisku !!!
Zostawiam ją może się odwdzięczy; a zaskoczona jestem, że ci nie kwitnie, bo one takie bezproblemowe; mam pełno nowych sadzonek, jeśli nic nie stanie na przeszkodzie i będę w maju, to też ci przywiozę
i muszę w tym roku w jedno miejsce dać wszystkie tulipany, aby nie szukać po całym ogrodzie, bo już M. się ze mnie śmieje!
Posłucham was, bo ja to taki szybki Bill, zaraz rach ciach i po ptokach Jola, a ja w lipcu w twoje strony zawitam i chyba się spotkamy, jeśli masz chęć
Tobie też miłego dnia, chociaż ja mam zwroty głowy, chyba błędnik mi się znowu uruchomił, znowu leki
a dla ciebie tulipanek, kiedy tę piękniś w końcu sie otworzy
Czyli taka gwiaździsta by ci się przydała w ogrodzie? cieszę się, że o mnie pamiętasz i zaglądasz
te moje rh nawet chyba zdrowo wyglądają, ale dziś znowu pryskam po liściach, bo 4 dni minęły
Jolu, dzięki za odwiedziny jak to fajnie czasami pobyć słomianą wdową odpada gotowanie i większość zajęć domowych i można podziałać w ogrodzie; jak wszystko ci zakwitnie, będzie cudo!!!
Życzę miłego regenerowania i czekam na fotorelację
ja chyba w sobotę posieję aksamitki
No i tak można kolejne przekroje robić poszczególnym fragmentom.
Czyli jeżli chcesz aby to co dzieje się pod płotem było widoczne ze ścieżki to trzeba poprzesuwać drzewa.
Rabaty w łezkach można zaaranżować na płasko, np. ta z drzewem, w sumie i ta z zawijaskiem też. Czyli rośliny mniej więcej równe, tylko gra kolorów w pasach.
Bo można tak, że na grzegach niższe a po środku wyższe, ale do Twojego projektu to chyba nie pasuje.