Witam Bajszo przeczytałam początek Twojego opowiadania( mam taką nadzieję) czekam na więcej zdjęć, a może pokażesz coś ze swoich prac? ja w swoim ogrodzie też stosuję tylko naturalne środki ochrony roślin, a na powitanie jeden z moich tulipanów aha ten kwiatek, który zerwała mała dziewczynka to mak też mam taka sąsiadeczkę , która w ten sposób "wącha" kwiatki
Radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, wspaniałej atmosfery w rodzinnym gronie, smacznego jajeczka i mokrego Dyngusa dla wszystkich bywalców Ogrodowiska
ze słonecznym pozdrowieniem Jola
Tulipanki tak kwitły na Wielkanoc w 2011. W ty roku są same listki.
Wandziu, niech Ci te trawki przyniosą wiele radości
Ja coraz uważniej przyglądam się tym zwiewnym roślinkom i coraz bardziej mi się podobają.
Na jesieni posadziłam dwie - zobaczę co dalej
Jolu odpocznij troszkę, bo już Ci się ogródki pomieszały...ale Wandzi skopiowałam wiadomosć..... i przekazałam gdzie trzeba ...
Dzięki
Zabłądziłam jak roślinki dopiero co z ziemi wyłażą, a jak urosną, zakwitną, to w tym buszu bez GPS-a się nie ruszam
Po polskich drogach poruszam sie tylko z GPS-em....... Klara denerwującym głosem mnie często wiedzie na manowce... i jeszcze trochę i po ogródkach tż zainstaluję sobie GPSA