Piękne spotkanie we wspaniałym miejscu I szczerze muszę powiedzieć, że nawet (mocno) nie zazdroszczę... Jak się było na choć jednym taki ogrodowiskowym spotkaniu ( a ja byłam), to oglądając zdjęcia czuje się tą wspaniałą atmosferę. Przyglądam się "starym znajomym" ze spotkania u Ani Monte jak i znanym tylko z ekranu kompa. I wszyscy maja ta fascynacje ogrodami w oczach i radość ze spotkania podobnych sobie. Podziwiam tez wspaniałe miejsce wyczarowane przez właścicieli ogrodu. Jeśli ktoś z uczestników spotkania doda jeszcze swoje spojrzenie na ten cudowny ogród to obejrzę z wielka uwaga i radością
Dobrnęłam do końca ..... Pozdrawiam Was serdecznie i mocno ..... Klonik Danusi superowy ..... Gosiek jak zwykle z przygodami , bo by nie było Fajnie było poznać również nowe twarzyczki ogrodowiskowe (na razie ze zdjęcia ) Ale może kiedyś się uda inaczej.... Szkoda , że spotkanie było w miejscu tak odległym bo na pewno bym była a tak to siedziałam w swoim ogrodzie i zasuwałam z łopatą
a my? )) kiedy w nasze strony zawitasz Danusiu? ogrodów pokazowych otwartych do zwiedzania wprawdzie nie ma (zamknięte są i to wiele), ale za to mamy piękny Ogród Botaniczny
Boćku jak Ty mnie poznałaś w tym aucie to ja nie wiem
Gosia, uwaznie ogladam wszystkie zdjecia. Gabi tez mi sie skojarzyla i teraz zaluje, ze sie nie zatrzymalam chociaz zeby sie przywitac A poza tym oba auta wolno jechaly, wiec mozna bylo lypnac okiem