Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Wiosenne dekoracje i kompozycje w donicach 21:30, 05 kwi 2012

Do góry
Agata, chętnie przygarnę ten zielony wianek
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 13:40, 05 kwi 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
Ewo, dekoracja b.ładna w końcu nie wszędzie muszą być wianki

Dziękuję Aniu
Wianek sobie zrobię po świętach, jak porządnie zaopatrzę się w drucik bo tak mam jak się uprę to muszę się nauczyć i jeszcze raz pooglądam instruktarz z Waszych warsztatów
a jak mi nie wyjdzie to do Was wpadnę na pomoc
Mój zielony świat malowany roślinami... 13:34, 05 kwi 2012

Do góry
ale zimno a mnie ciągnie do ogrodu.
dostałam a raczej mama dostała paprocie gigantyczne do swojego zakątka szybko sądziłam bo były wykonane. chciałam trawy ale tak nieprzyjemnie na dworze.

dzieci zaczęły peeeeedzeeeee robić wianek
Ogród z perspektywą na przyszłość 12:20, 05 kwi 2012

Do góry
I już jestem
Moniko, świetnie to wszystko wychodzi, chociaż dużo tych prac, bo kawał terenu wykładany kostką
Świetnie zgrane kolorystycznie, a jeszcze jak będą te elementy ogrodowe, które cię ujęły, to będzie bajka i wzorcowy przykład!!
A i jakiś świąteczny wianek na drzwiach zauważyłam echo wiankowych warsztatów u ciebie
Wiosenne dekoracje i kompozycje w donicach 22:09, 04 kwi 2012

Do góry
Joannko bardzo ładny ten wianek.
Wiosenne dekoracje i kompozycje w donicach 22:07, 04 kwi 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
Wiecie co..... była moja siostra i powiedział, ze jest przeładowany.... jak na odpust
Mówi mi ze za dużo jest tulipanów

Wianek bardzo ładny, wiosenny i wielkanocny.
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 17:37, 04 kwi 2012

Do góry
Ewa napisał(a)

Prostota i elegancja, pięknie

Irenko dziękuję bardzo
Pochwaliła mnie tez koleżanka plastyczka no i jestem happy, choć wianka dalej brak

czyli lubi taki styl, ja też
wianek jeszcze upleciesz, a jak nie to kupisz i dasz zarobić innej artystce
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 12:03, 04 kwi 2012

Do góry
A po co Tobie wianek? O wiele bardziej naturalnie wyglądają bukiety.O ile rozumiem jesienno- zimowe,to juz wiosną wianki wg mnie odpadają.Ja stawiam na bukieciki,a Twoje są prima sort!
Dziękuję za pochlebne opinie na mój temat!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:34, 03 kwi 2012

Do góry
Niedrogi ten wianek z bukszpanu za 20 zł. Za komunijny wianek na głowę z mirtu chcą 30-35 zł
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:29, 03 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Wieloszka ślicznie wyszedł ekran z cisa , lubię ten ich ciemnozielony kolor ... w takich ciężkich warunkach pogodowych pracowali , szacun ...mam nadzieję , że to załamanie pogody już za nami ... byłam dzisiaj u rodziców, wyciągnęłam ich na spacer i mam całą siatę gałązek z brzozy , spróbuję zrobić wianek

Magda, ja też miałam nadzieję, że pogoda się poprawi, ale wyjrzyj za okno... no i prognozy też nie są zbyt optymistyczne
Powodzenia w wiciu wianka - ja jestem kompletnym beztalenciem jeśli chodzi o jakiekolwiek prace artystyczne W Nanu-nana widziałam takie gotowe ze sztucznych bukszpanów i nawet się zastanawiałam, czy nie kupić, ale coś by trzeba było dołożyć do tego wianka, a nie mam pistoletu z klejem. Nie wiesz, czy poza giełdą kwiatową coś takiego można kupić?

W kwiaciarni na Psim Polu u Pani Marzenki kupiłam gotowe wianki bukszpanowe za 20 zł. Kupowalam w niedzielę może jeszcze ma. Wianki są ze świeżego bukszpanu. Ale u mnie czekają na dekoracje do weekendu bo nic w pasażu grunwaldzkim nie znalazłam do dekoracji...
W miniformacie 20:53, 03 kwi 2012

Do góry
Domi napisał(a)
Bea, śliczny ten tulipanowy wianek! Widzę, że byłaś w Świerklańcu. Mam nadzieję, że nie wybrałaś się tam wtedy, kiedy mieli dni otwarte i nie było nawet gdzie zaparkować?

Dziękuję Dominiko.
Właśnie w tedy tam byłam; w niedzielę zaraz po otwarciu i jeszcze było tam trochę mniej ludzi. Jak wyjeżdżałam to było już pełno samochodów.
Wiosenne dekoracje i kompozycje w donicach 19:18, 03 kwi 2012

Do góry
waska napisał(a)
dziś na szybko

potem jeszcze wcisnęłam tam żółtą prymulkę

jutro po pracy wianek
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:50, 03 kwi 2012

Do góry
Ana napisał(a)
wcięłam się i też wysłałam ale nie wianek...
Danusiu, pięknie u Ciebie już, te krokusiki w trawie są takie słooodkie!

A co wysłałaś?
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 12:47, 03 kwi 2012

Do góry
Pola a tu fajnie i wesoło , ciekawostek masa

A ja dziś zabrałam się za wianek i patrzcie co mi wyszło

Pozdrawiam
Zielona Pasja 12:36, 03 kwi 2012

Do góry
Ten wianek z jemioły rzeczywiście łądnie wygląda. Polecam, bo szybko się robi, a bardzo cieszy oko Żałuję, że nie mam więcej jemioły, zrobiłabym jeszcze jeden na drzwi wejściowe. Większy i masywniejszy.

Ewo, niestety nie wiem co to za hosta, ale może jakiś Forumowicz zidentyfikuje? Bardzo bym się cieszyła. Poznanie nazw roślin z mojego ogródka to moje marzenie Aż wstyd się przyznać ale mało co wiem
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:41, 03 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Wieloszka ślicznie wyszedł ekran z cisa , lubię ten ich ciemnozielony kolor ... w takich ciężkich warunkach pogodowych pracowali , szacun ...mam nadzieję , że to załamanie pogody już za nami ... byłam dzisiaj u rodziców, wyciągnęłam ich na spacer i mam całą siatę gałązek z brzozy , spróbuję zrobić wianek

Magda, ja też miałam nadzieję, że pogoda się poprawi, ale wyjrzyj za okno... no i prognozy też nie są zbyt optymistyczne
Powodzenia w wiciu wianka - ja jestem kompletnym beztalenciem jeśli chodzi o jakiekolwiek prace artystyczne W Nanu-nana widziałam takie gotowe ze sztucznych bukszpanów i nawet się zastanawiałam, czy nie kupić, ale coś by trzeba było dołożyć do tego wianka, a nie mam pistoletu z klejem. Nie wiesz, czy poza giełdą kwiatową coś takiego można kupić?

Aga byłam wczoraj w OBI nie ma nic ciekawego , jeżeli chodzi o ozdoby ... podjadę jeszcze do LM i może do IKEI ... planuje urlop od czwartku i tak mnie korci , żeby podjechać na giełdę ... okazało się , że mamy wesele 14.04 wyjazdowe... uffff że to nie 22.04
W miniformacie 07:17, 03 kwi 2012

Do góry
Bea, śliczny ten tulipanowy wianek! Widzę, że byłaś w Świerklańcu. Mam nadzieję, że nie wybrałaś się tam wtedy, kiedy mieli dni otwarte i nie było nawet gdzie zaparkować?
Mój mały raj na ziemi :) 22:51, 02 kwi 2012

Do góry
Wianek przecudny, akurat ostatnio mam fazę na takie kolory
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:41, 02 kwi 2012

Do góry
wcięłam się i też wysłałam ale nie wianek...
Danusiu, pięknie u Ciebie już, te krokusiki w trawie są takie słooodkie!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:14, 02 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

a może i ja wyślę.... tylko co ja mam wysłać?

eko wianek

I to drugie cudo - wysyłajcie wszyscy co wianki robili - wyślę im PW
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies