Dziękuję Aniu
Wianek sobie zrobię po świętach, jak porządnie zaopatrzę się w drucik bo tak mam jak się uprę to muszę się nauczyć i jeszcze raz pooglądam instruktarz z Waszych warsztatów
a jak mi nie wyjdzie to do Was wpadnę na pomoc
ale zimno a mnie ciągnie do ogrodu.
dostałam a raczej mama dostała paprocie gigantyczne do swojego zakątka szybko sądziłam bo były wykonane. chciałam trawy ale tak nieprzyjemnie na dworze.
I już jestem
Moniko, świetnie to wszystko wychodzi, chociaż dużo tych prac, bo kawał terenu wykładany kostką
Świetnie zgrane kolorystycznie, a jeszcze jak będą te elementy ogrodowe, które cię ujęły, to będzie bajka i wzorcowy przykład!!
A i jakiś świąteczny wianek na drzwiach zauważyłam echo wiankowych warsztatów u ciebie
A po co Tobie wianek? O wiele bardziej naturalnie wyglądają bukiety.O ile rozumiem jesienno- zimowe,to juz wiosną wianki wg mnie odpadają.Ja stawiam na bukieciki,a Twoje są prima sort!
Dziękuję za pochlebne opinie na mój temat!
Wieloszka ślicznie wyszedł ekran z cisa , lubię ten ich ciemnozielony kolor ... w takich ciężkich warunkach pogodowych pracowali , szacun ...mam nadzieję , że to załamanie pogody już za nami ... byłam dzisiaj u rodziców, wyciągnęłam ich na spacer i mam całą siatę gałązek z brzozy , spróbuję zrobić wianek
Magda, ja też miałam nadzieję, że pogoda się poprawi, ale wyjrzyj za okno... no i prognozy też nie są zbyt optymistyczne
Powodzenia w wiciu wianka - ja jestem kompletnym beztalenciem jeśli chodzi o jakiekolwiek prace artystyczne W Nanu-nana widziałam takie gotowe ze sztucznych bukszpanów i nawet się zastanawiałam, czy nie kupić, ale coś by trzeba było dołożyć do tego wianka, a nie mam pistoletu z klejem. Nie wiesz, czy poza giełdą kwiatową coś takiego można kupić?
W kwiaciarni na Psim Polu u Pani Marzenki kupiłam gotowe wianki bukszpanowe za 20 zł. Kupowalam w niedzielę może jeszcze ma. Wianki są ze świeżego bukszpanu. Ale u mnie czekają na dekoracje do weekendu bo nic w pasażu grunwaldzkim nie znalazłam do dekoracji...
Bea, śliczny ten tulipanowy wianek! Widzę, że byłaś w Świerklańcu. Mam nadzieję, że nie wybrałaś się tam wtedy, kiedy mieli dni otwarte i nie było nawet gdzie zaparkować?
Dziękuję Dominiko.
Właśnie w tedy tam byłam; w niedzielę zaraz po otwarciu i jeszcze było tam trochę mniej ludzi. Jak wyjeżdżałam to było już pełno samochodów.
Ten wianek z jemioły rzeczywiście łądnie wygląda. Polecam, bo szybko się robi, a bardzo cieszy oko Żałuję, że nie mam więcej jemioły, zrobiłabym jeszcze jeden na drzwi wejściowe. Większy i masywniejszy.
Ewo, niestety nie wiem co to za hosta, ale może jakiś Forumowicz zidentyfikuje? Bardzo bym się cieszyła. Poznanie nazw roślin z mojego ogródka to moje marzenie Aż wstyd się przyznać ale mało co wiem
Wieloszka ślicznie wyszedł ekran z cisa , lubię ten ich ciemnozielony kolor ... w takich ciężkich warunkach pogodowych pracowali , szacun ...mam nadzieję , że to załamanie pogody już za nami ... byłam dzisiaj u rodziców, wyciągnęłam ich na spacer i mam całą siatę gałązek z brzozy , spróbuję zrobić wianek
Magda, ja też miałam nadzieję, że pogoda się poprawi, ale wyjrzyj za okno... no i prognozy też nie są zbyt optymistyczne
Powodzenia w wiciu wianka - ja jestem kompletnym beztalenciem jeśli chodzi o jakiekolwiek prace artystyczne W Nanu-nana widziałam takie gotowe ze sztucznych bukszpanów i nawet się zastanawiałam, czy nie kupić, ale coś by trzeba było dołożyć do tego wianka, a nie mam pistoletu z klejem. Nie wiesz, czy poza giełdą kwiatową coś takiego można kupić?
Aga byłam wczoraj w OBI nie ma nic ciekawego , jeżeli chodzi o ozdoby ... podjadę jeszcze do LM i może do IKEI ... planuje urlop od czwartku i tak mnie korci , żeby podjechać na giełdę ... okazało się , że mamy wesele 14.04 wyjazdowe... uffff że to nie 22.04
Bea, śliczny ten tulipanowy wianek! Widzę, że byłaś w Świerklańcu. Mam nadzieję, że nie wybrałaś się tam wtedy, kiedy mieli dni otwarte i nie było nawet gdzie zaparkować?