Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 07:29, 29 lip 2015

Do góry
Wow - Królowa wspaniała, ja w Polsce tez jej nie widziałam, tylko w Grecji... Pięknie Ci sie lilie rozrosły, faktycznie musisz nadrobic fotami bo ogród bajka!
Moja działka na Dębowym Lesie 23:16, 28 lip 2015

Do góry
Karol99 napisał(a)

Bardzo ładna!

Lilie wszystkie są dla mnie piękne

clematis JP II

Pillu

Clematis Ville de Lyon.

Ogrodowe przygody 23:06, 28 lip 2015

Do góry
Jana napisał(a)
Piękne lilie i róże

Dziękuję
Ogrodowe przygody 23:02, 28 lip 2015

Do góry
zabaewa napisał(a)
Jak zawsze podziwiam te lpięknośi u Ciebie. Dlaczego u mnie tak np. Lilie kapryszą...

Liliom musisz dać szansę, Nie wymagają wiele, a tak naprawdę nic

Ogród cioci czyli ciociogród :) 22:32, 28 lip 2015

Do góry
Karol99 napisał(a)

Lilie boskie.

Też je kocham
Ogród cioci czyli ciociogród :) 22:29, 28 lip 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Miał być remont. Dom przygotowany, obrazki, zdjęcia, firanki zdjęte. Folia w pogotowiu a tu zonk. Nie ma wszystkiego i panowie nie przyjadą. Zapowiedzieli się na przyszły tydzień. To teraz sobie oni poczekają bo ten termin odpada. Poszłam więc sobie do ogrodu lilie wąchać na uspokojeniePomogło

Lilie boskie.
Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:05, 28 lip 2015

Do góry
Miał być remont. Dom przygotowany, obrazki, zdjęcia, firanki zdjęte. Folia w pogotowiu a tu zonk. Nie ma wszystkiego i panowie nie przyjadą. Zapowiedzieli się na przyszły tydzień. To teraz sobie oni poczekają bo ten termin odpada. Poszłam więc sobie do ogrodu lilie wąchać na uspokojeniePomogło

Przyjazny ogród 12:06, 28 lip 2015

Do góry
No po prostu przepych! Jestem zachwycona. Lilie i trawy - to jest pomysł.

Powiesz coś więcej o tej rutewce - jaka i jak rośnie?

Będę wracać do tych obrazów, bo są cudne!

W masie siła.
Liliowo i kolorowo:) 22:03, 27 lip 2015

Do góry
U mnie lilie już kończą pokaz. Kwitną już tylko orientalne ale za to jak pachną
Zielony chaos u Dawida 20:57, 27 lip 2015

Do góry
Kwitną lilie, liliowce, róże i trochę innych. Jednak ostatnio znowu czasowo mało w ogrodzie, ponieważ kaktusy wymagały przesadzenia. Jednak źle nie jest - skalniak prawie oplewiłem

Kilka fotek roślin z ostatnich dni

Mój mały ogródeczek :) 20:43, 27 lip 2015

Do góry
troszkę moich roślinek
mieczyki

kolejne lilie
Przyjazny ogród 17:43, 27 lip 2015

Do góry
Lilie, o wiele ładniej pachną niż te wcześniejsze

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:09, 27 lip 2015

Do góry
Mala_Mi
Aniu dzięki za fotki było cudownie znowu cię uściskać, a właściwie Was oboje i do tego w tak dobrej kondycji, Kazek wie o czym mówię
Ty nie kombinuj, a jeśli, to tak, że z Alinką wpadasz, jakoś się tam poumawiacie, może być sierpień lub wrzesień...a ja się cieszę, ze po przerwie znowu mogę być aktywna towarzysko, wiesz, no nie?

MIRA
oj bardzo się cieszyłam, brakowało mi tego dreszczyku spotkań, teraz to wiem i dobrze mi zrobiło, a co do ogrodu Kondzia jest the best, bardzo mi się widział, mógłby być moim, a to świadczy że mi pasuje

ALINKO
o odsypianiu nie ma mowy, rano praca, byliśmy jeszcze u rodziny, wróciliśmy w nocy, padły żarówki, jechaliśmy na halogenach i GPS nas błędnie poprowadził, ciut kilometrów i straconego czasu w plecy, ale nie chciało nam się spać, było super, rano pobudka bez oporów i galop z lodówką, padła w zabudowie, 3 dni będziemy bez, w środę nowa przyjedzie...co do ludzi, to wiesz, bo to nie nasze pierwsze spotkanie

ana_art
miło to słyszeć Aniu jeszcze ciut i będę, jak nowa

ULA
musiałabym szukać, bo te lilie sadziłam z uciętym kciukiem, byle jak na szybcika i nie pamiętam, w wolnej chwili jeśli odszukam, podam, ważne patrzeć na to czy w opisie jest, pachniewypad był cudowny, jeszcze kilka przede mną

EWA

JULA
tym razem ja, to dopiero początek było cudniei ludzie i ogrody, każdy piękny, każdy inny, a ja bardzo cenię indywidualność i różnorodność

RENATKO
komplemenciara jesteś, dzięki fajnie było się spotkać, szkoda że nie pomyślałam, aby zamówić sobie sesję u ciebie, bo mam tylko fotki, przy okazji spotkań

te hortensje podziwiałam u Kondzia i Alinki, muszę je mieć, ale gdzie posadzić nie wiem....

ale drugi ogrodnik od rana sieje zniszczenia, wyrywa mi werbeny,m jakby nie można było poczekać, jak skończą kwitnąć, mówi, że to chwast
ale żal..

no i kupiłam ostatnie 2 głowy, ciut ubite, dali zniżkę, mąż zamaże betonem, też będą tu trawki, czyli mam 4 matryce męża
Skromny balkonik 11:25, 27 lip 2015

Do góry
monibob napisał(a)
Lilie i lawenda muszą pięknie pachnieć. Przyjemny balkonik

Lilie niestety już przekwitły
w tym roku szybko im to poszło,pewnie przez upalne dni(ale zapach miały cudny)
Moja działka na Dębowym Lesie 07:37, 27 lip 2015

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)

Ależ buchają u Ciebie te kolory, a lilie- zapach musi odurzać już w bramce. Ileeee liliowców? Na wiosnę się uśmiecham do Cię o jakieś zaszczepki. Ja mam tylko ceglaste drobne pomarańczowe i wczesne żółte, chętna jestem na inne z wysoko rosnących - jak będziesz mieć nadmiar oczywiście

Tak właśnie lubię.Jak jest kolorowo.
Zapach lilii w różnych zakątkach się unosi.i koło bramki i koło tarasu,Wieczorem przyjemnie jest tam posiedzieć i czuć ten cudny zapach
Liliowców tylko 70.Ale chyba nie koniec.Jakieś mnie zawsze kuszą
moje jeszcze młode.Ale za rok, dwa to może bardziej się rozrosną i wówczas do podziału się nadadzą

ryska napisał(a)
Byłam bo tu pięknie jest. Pozdrawiam

Dziękuję

Moja działka na Dębowym Lesie 07:27, 27 lip 2015

Do góry
rozark napisał(a)
lilie możesz sadzić i wiosną i jesienią, nie ma to dla nich większego znaczenia,
jeśli sadzisz wiosną to możesz trochę sterować terminem kwitnienia np. wydłużyć go

Dzięki.Tak też zrobię.Na jesieni też kilka posadzę.w końcu będę i ja miała jesienne doświadczenie i kwestię porównawczą w kwestii lilii.

Moja działka na Dębowym Lesie 07:18, 27 lip 2015

Do góry
Kawa napisał(a)
uwielbiam zdjęcia z kroplami wody na kwiatach
dzięki

ja znawczynią nie jestem niestety
lilie mam tylko jedne i nawet nie znam ich nazwy
dostałam jedną cebulę na jesień i sadziłam albo końcem września albo jeszcze później
wyrosła i rozmnożyła się bardzo i jest piękna

Zdjątka z kroplami wody, rosy, wyglądają tak strojnie, prawda ?
Lilii mam dużo, ale zawsze kupowałam na wiosnę.Ale spróbuję kilka posadzić na jesieni.zobaczymy co z tego będzie.
Jeżówka Marmalade - marnie mi rośnie.Wypuściła tylko dwa kwiatki .

Cranberry Cupcake

Droga do spełnienia 07:16, 27 lip 2015

Do góry
Piękne lilie.
To tak Ci się rozmnożyła ??
Dalia też śliczna
Nie ma to jak lato
Ogrodowe przygody 00:35, 27 lip 2015

Do góry
Piękne lilie i róże
Ogrodowe przygody 00:22, 27 lip 2015

Do góry
Jak zawsze podziwiam te lpięknośi u Ciebie. Dlaczego u mnie tak np. Lilie kapryszą...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies