Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Kindzia 07:50, 05 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Jesteś już Fachowców jeszcze nie ma, będą po 10. Trochę lepiej, mniej boli ale ręce cierpną i mnie wkurzają

Że też takie paskudztwo się przyplątać może...

Zadzwonię dzisiaj.

Buziak
Milka 11:31, 05 sie 2015

Gosia, ojej, paskudztwo, liczę, że leki pomogą, akurat teraz, jak remont, trzymam kciuki, ściskam i baaaardzo dziękuję, doszło kochana
Kwiatki masz piękne, koloru dużo, ja lubię kolor
Elik 12:18, 05 sie 2015

Gosiu, pochowałam się głęboko w krzakach, bo czasu nie było - ani na forum, ani na mój własny ogród. Na pocieszenie apropos trawnika powiem Ci: ech, gdybyś teraz zobaczyła jak wygląda mój trawnik….. Wypaliło go prawie doszczętnie jak wyjechaliśmy na urlop. Pan Mąż zapomniał włączyć podlewanie. Wygląda KOSZ-MAR-NIE. Piękne za to masz lilie. Lubię jak jest dużo kwiatów.
Uważaj na siebie i mam nadzieję, że leki pomogą. Buziaki zostawiam.
ewsyg 12:32, 05 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Bardzo Wam wszystkim dziękuję że jesteście i zaglądacie nawet jak mnie nie ma
Nie bardzo wyrabiam czasowo bo w pracy sezon urlopowy i braki kadrowe, w domu też robić coś trzeba a ręce nie chcą za mną nadążyć. Właściwie to troszkę sama jestem sobie winna bo jak wiadomo szewc bez butów chodzi. Nie zwracałam uwagi na dolegliwości bo przecież stawy bolą od pracy w ogrodzie. Leczenie w toku i jak to w RZS tak już będzie. Nie dam się pokrzywićSą gorsze choroby Będę teraz tylko bardziej uważać
To na tyle o mnie Teraz o ogrodzie
Lilie kończą pokaz.

Niestety nie da się żyć bez chorób. Zawsze coś się przypląta. Troszke się pooszczędzaj Małgosiu. Ja dostałam skirowanie na wycięcie migdałków. Boje się bardzo tego zabiegu. Takie głupoty w moim wieku
U Ciebie lilie już przekwitaja a moje w większości w pąkach. Ciekawe, czy wyrobią się do zimy

Pozdrawiam i zdrówka życze
lojalna_ 12:44, 05 sie 2015

Oj jakie pachnace lilije cudne zdrowiej bo goscie Ci jada przeca
malgorzata_s... 16:27, 05 sie 2015

Katkak napisał(a)
Patrz Gosiaczek, jeszcze niedawno moczyłam w Twoim oczku nózie i podziwiałam fontannę wieczorową porą, a tu już sierpień. Strasznie leci ten czas. Przy robieniu kancików zauważyłam, że wrzosy powolutku zaczynają zabierać się do kwitnienia, ech... Będziesz poszerzać rabatkę , jestem za . Ale uważaj na siebie Kochana, bo zdrówko najważniejsze. Nie chce się wierzyć, że ta rabatka z Pissardi jest taka młodziutka, przepięknie się rozrosła. Zmykam spać bo rano znów nie będę się mogła z łóżka zwlec. Buziaki

wrzosy zaczynają, idzie jesień
malgorzata_s... 16:34, 05 sie 2015

Kindzia napisał(a)

Że też takie paskudztwo się przyplątać może...

Zadzwonię dzisiaj.

Buziak

Ok, czekam
Milka 16:34, 05 sie 2015

O jej, ale do grudnia ma trwać, rok temu w styczniu od 13-17 na plusie było
malgorzata_s... 16:35, 05 sie 2015

Milka napisał(a)
Gosia, ojej, paskudztwo, liczę, że leki pomogą, akurat teraz, jak remont, trzymam kciuki, ściskam i baaaardzo dziękuję, doszło kochana
Kwiatki masz piękne, koloru dużo, ja lubię kolor

Nie ma za co Ręce trzeba trenować więc remontowa rehabilitacja
malgorzata_s... 16:36, 05 sie 2015

Elik napisał(a)
Gosiu, pochowałam się głęboko w krzakach, bo czasu nie było - ani na forum, ani na mój własny ogród. Na pocieszenie apropos trawnika powiem Ci: ech, gdybyś teraz zobaczyła jak wygląda mój trawnik….. Wypaliło go prawie doszczętnie jak wyjechaliśmy na urlop. Pan Mąż zapomniał włączyć podlewanie. Wygląda KOSZ-MAR-NIE. Piękne za to masz lilie. Lubię jak jest dużo kwiatów.
Uważaj na siebie i mam nadzieję, że leki pomogą. Buziaki zostawiam.

Ten rok jakiś pustynny. Biedne trawniki