Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:54, 02 kwi 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
a może i ja wyślę.... tylko co ja mam wysłać?

eko wianek
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:49, 02 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Ja wysłałem swój wianek - a co tam Jest tyle pięknych prac, że na pewno nie wygram - ale nagroda super - kurs Creatora!

Nie znalazłam, na której stronie?

ją też dziś wyslalam zdjęcia na konkurs jest ich tyle - ale co tam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:46, 02 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja wysłałem swój wianek - a co tam Jest tyle pięknych prac, że na pewno nie wygram - ale nagroda super - kurs Creatora!

Nie znalazłam, na której stronie?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:39, 02 kwi 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Wypada! Wysyłaj Może tym razem nagrodą nie będą warsztaty z garncarstwa

Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 20:06, 02 kwi 2012

Do góry
abiko napisał(a)

No super fotorelacja, szkoda, że was tak daleko Te skrzyneczki cudo, dużo ładniejsze niż pierwowzór
Może jakoś i na południu udałoby się takie warsztaty zrobić. W końcu pewnie mamy tu jakąś zdolną duszę, a jak nie to Kaisog zaprosimy

Jestem zaa!!!!!! Tylko co - letnie kompozycje?

Zawsze coś może wisieć. U mnie wianek na drzwiach jest cały czas w zależności od pory roku.
Zawsze też można znaleźć inspiracje w internecie. A pewnie jakieś talenty też mamy ...

Jasne, że wianki też mogą być Chyba zajdę jutro do jednego ze sklepów - były tam super podkłady do wianków - ze słomy, z ciemnych i jaśniejszych gałązek
Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 10:15, 02 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

No super fotorelacja, szkoda, że was tak daleko Te skrzyneczki cudo, dużo ładniejsze niż pierwowzór
Może jakoś i na południu udałoby się takie warsztaty zrobić. W końcu pewnie mamy tu jakąś zdolną duszę, a jak nie to Kaisog zaprosimy

Jestem zaa!!!!!! Tylko co - letnie kompozycje?

Zawsze coś może wisieć. U mnie wianek na drzwiach jest cały czas w zależności od pory roku.
Zawsze też można znaleźć inspiracje w internecie. A pewnie jakieś talenty też mamy ...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:06, 02 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Wieloszka ślicznie wyszedł ekran z cisa , lubię ten ich ciemnozielony kolor ... w takich ciężkich warunkach pogodowych pracowali , szacun ...mam nadzieję , że to załamanie pogody już za nami ... byłam dzisiaj u rodziców, wyciągnęłam ich na spacer i mam całą siatę gałązek z brzozy , spróbuję zrobić wianek

Magda, ja też miałam nadzieję, że pogoda się poprawi, ale wyjrzyj za okno... no i prognozy też nie są zbyt optymistyczne
Powodzenia w wiciu wianka - ja jestem kompletnym beztalenciem jeśli chodzi o jakiekolwiek prace artystyczne W Nanu-nana widziałam takie gotowe ze sztucznych bukszpanów i nawet się zastanawiałam, czy nie kupić, ale coś by trzeba było dołożyć do tego wianka, a nie mam pistoletu z klejem. Nie wiesz, czy poza giełdą kwiatową coś takiego można kupić?

Aga, pistolet kupisz praktycznie w każdym sklepie budowlanym
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:10, 02 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Wieloszka ślicznie wyszedł ekran z cisa , lubię ten ich ciemnozielony kolor ... w takich ciężkich warunkach pogodowych pracowali , szacun ...mam nadzieję , że to załamanie pogody już za nami ... byłam dzisiaj u rodziców, wyciągnęłam ich na spacer i mam całą siatę gałązek z brzozy , spróbuję zrobić wianek

Magda, ja też miałam nadzieję, że pogoda się poprawi, ale wyjrzyj za okno... no i prognozy też nie są zbyt optymistyczne
Powodzenia w wiciu wianka - ja jestem kompletnym beztalenciem jeśli chodzi o jakiekolwiek prace artystyczne W Nanu-nana widziałam takie gotowe ze sztucznych bukszpanów i nawet się zastanawiałam, czy nie kupić, ale coś by trzeba było dołożyć do tego wianka, a nie mam pistoletu z klejem. Nie wiesz, czy poza giełdą kwiatową coś takiego można kupić?
Mój mały raj na ziemi :) 06:11, 02 kwi 2012

Do góry
Aniu w chusteczce super wyglądasz a skorupki we wianku też bym skopiowała gdybym potrafiła taki wianek upleść.....
Ogród Magdalenka 23:03, 01 kwi 2012

Do góry
Justyna też podkładałam ręce i właśnie tak sobie pomyślałam, że można się uszkodzić przy takich pracach mam nadzieje, że nie za mocno się skaleczyłaś ?... w weekend nic nie zrobiłam, w sobota pogoda była straszna, nie zaryzykowałam , bo jestem przeziębiona, a dzisiaj byłam u rodziców ... byliśmy na spacerze i mam gałązki z brzózek, będę wianek robić ... pokażesz swoje kulki na pniu?
Mój mały raj na ziemi :) 22:47, 01 kwi 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
a to dekoracja na stół, w skorupkach posieję rzeżuchę
pomysł (i materiały) od Gosi (Kaisog)

Anula cudne dekoracje, a to mnie urzekło,podoba mi się nawet bez rzeżuchy ... będę kopiować ... wianek też będę robić , mam już witki brzozowe
Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 22:45, 01 kwi 2012

Do góry

A oto mój wianek wykonany u Danusi dość prosty, ale takie lubię.

Skrzyneczka od Danusi i przez nią obsadzona Stała w altanie tylko do zdjęcia, zabrałam ją do domu bo strasznie zimno i boję się że rośliny zmarzną..

Wątek o tym, że ......nie umiem:) 22:26, 01 kwi 2012

Do góry
No i kolejny wianek w stylu eco jak mawia Danusia Piękny
Wątek o tym, że ......nie umiem:) 22:25, 01 kwi 2012

Do góry
Jagna, piękny wianek zdolniacha!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:23, 01 kwi 2012

Do góry
Raczkujący ogród Iwony 22:09, 01 kwi 2012

Do góry
Jeszcze nie Justynko, miałam robić dziś, ale jakiegoś takiego lenia miałam. Poza tym ja z tych mało uzdolnionych manualnie. Święta spędzam u mamy, liczę na to, że moja siostra zdolniacha zrobi mi jakiś fajny wianek. A wiosnę to widać po moich siewkach, zaszalałam i nasiałam jak głupia. NIe mam już gdzie tego ustawiać, a słowo "pikowanie" działa na mnie jak płachta. Nie mam żadnych dobrych baterii w domu i nie mogę zrobić zdjęć. Postaram się jutro kupić i popsrtykać.
Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 22:05, 01 kwi 2012

Do góry
kraania napisał(a)
Asiu taki wianek to dwie godziny roboty. Justi dobrze mówi, zacznij jutro wtedy masz szanse, żeby zdążyć. U mnie Oskara usypia M. Ja mam wtedy czas dla siebie a oni dla siebie .
Justi ja wczoraj poparzyłam palce, mimo że pistoletem kleiłam. Tak to jest przy braku doświadczenia - dociskałam kwiatki palcem .

u mnie też tak było ale odkąd pojawił się ten 8 miesięczny pulpecik starszy chyba chciał mnie więcej dla siebie więc kladlam się z nim i tak zostało...
Z drugiej strony oni zasypiaja a ją z wami na tel
Chciałabym jutro zacząć ale mąż ma dzień więc same wiecie...
Nooo ale chęć mam ogromne
Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 22:02, 01 kwi 2012

Do góry
Śliczne dekoracje ... byłam dzisiaj u rodziców i wyciągnęłam ich na spacer po gałązki , jutro robię wianek ... koszyczek bomba
Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 22:01, 01 kwi 2012

Do góry
Asiu taki wianek to dwie godziny roboty. Justi dobrze mówi, zacznij jutro wtedy masz szanse, żeby zdążyć. U mnie Oskara usypia M. Ja mam wtedy czas dla siebie a oni dla siebie .
Justi ja wczoraj poparzyłam palce, mimo że pistoletem kleiłam. Tak to jest przy braku doświadczenia - dociskałam kwiatki palcem .
Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 22:00, 01 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Śliczne dekorację ... dziękuję Wam za tyle inspiracji !!! ... mam już gałązki z brzózek, jutro biorę się za wianek i jeszcze to gniazdko ze skorupkami świetne

Ja zrobiłam gniazdko ale wykończyłam żonkilami w środku.. niestety jakoś zdjęcia nie zauważyłam...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies