tej odmiany nie znam, rośnie już 4 lata i coraz lepiej kwitnie zawsze na jesień skracam na 10 cm nad ziemią, a skoro kwitnie i wschodzi, to znaczy że jej służy
Witaj Maju! Pięknie u Ciebie byliny wychodzą .U mnie na razie tylko krokusy ,a inne jakoś opieszale pokazują się nad ziemia ,ale u mnie chyba chłodniej ,wszystko spóźnione.Pozdrawiam
Wczoraj wspominałam ,o nierównościach na mojej działce.Właśnie znalazłam fotki co się u mnie dzieje na jednej części,jak popada trochę za mocno a na drugiej jest ok,i można podłubać
Kochani, ja zamawiałam dla wszystkich przyjaciół, znajomych, rodziny i siebie... czyli dla wszystkich chętnych.... przyjechało dziś.........
Tragikomedia w trzech odsłonach....
Odsłona pierwsza....udało się kierowce naprowadzić do nas....trochę się pogubił.....Piesio uważnie obserwuje co się dzieje.....pierwszy ogrodowy kontroler
Odsłona druga
...tak wiało, że mieliśmy problem z wyładunkiem...to była walka.... a piesio liczy doniczki.....
Odsłona trzecia..posegregowane na odmiany i początek dzielenia na zainteresowanych.........
I tu następuje odsłona czwarta...... nie zdjęliśmy z paki jeszcze 5 doniczek....ciężarówka pojechała w siną dal....... na szczęście wzięłam telefon do kierowcy... szybka akcja gdzie się spotkać i synuś pojechał na spotkanie i odbiór tego co się zapomniało w tym ferworze walki z czasem i watrem zabrać .... S. jeszcze nie dzwonił...a brak wiadomosci od dziecka, to w tym wieku dobra wiadomość...czyli wszystko jest OK>
Witam wszystkich.
Właśnie obejrzałam prognozę pogody na najbliższe dni.No cóż,trzeba przetrzymać
Ale żeby nie wpaść w schize trochę różu.Wszystkie fotki z ubiegłych lat gdy zaczynałam ogrodowe szaleństwo czyli czas prób i błędów