Ponieważ podoba się zdjęcie " jesienne mgły" / bardzo się cieszę i bardzo dziękuję/, więc wstawiłam jeszcze jedno zdjęcie, które przedstawia drogę dojazdową do mojej działki.
Joanka a kiedy Ty zrobiłaś? to zdjęcie, nareszcie mam krótkie włosy
[img size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/10/106450/original.JPG[/img] 10/106447/original.JPG[/img]
W tym roku planuję założyc wiejską rabatę, na której posadzę kwiatki pasujące do takiej rabaty, m.in. piwonie ostróżki, rudbekie, słoneczniczki, malwy, łubin, pysznogłówka, irysy, wysokie dzwonki, krwawnik, naparstnica, gożdzik brodaty, dzielżan, gailardia, rudbekia, wiesiołek itp. na obwódkę tej rabaty kupilam jednoroczne rośliny do wysiania. Oto one:
Witaj Gabrysiu można tak się zwracać do Ciebie?
Twój ogród to bajka ,ja o czymś takim mogę pomarzyć. Piękne kolory, cudowne zestawienia .
Też uwielbiam funkie. Na jesieni zrobiłam małą rewolucje w śród nich.Jak się pokażą na wiosnę podeślę fotkę .Na razie jedna z rabatek, pozdrawiam .zapraszam zajrzyj do mnie czasami.
Witaj Justynko!
Odwiedziłaś mnie jako pierwsza na mojej stronce!powoli zaczynam ogarniać ,jak to tutaj działa
dzisiaj jest o wiele sprawniej.Roślinki bardzo sympatyczne w Twoim królestwie.
Będę powoli rozwijać swój wątek ,ale zdjęć nie mam za dużo .W tym roku już się postaram.
Pozdrawiam