Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Bogdzia 21:37, 20 mar 2012

Był bukszpanowy zawrót głowy , dziś donicowy zawrót głowy , a co jutro?
Madzenka 21:40, 20 mar 2012

Myślę, myślę Bożenko
Wieloszka 21:48, 20 mar 2012

Bogdzia napisał(a)
Był bukszpanowy zawrót głowy , dziś donicowy zawrót głowy , a co jutro?

Bogdziu, to zależy co Marzenka znów wymyśli A że pomysły ma fajne, to my bezczelnie kopiujemy
noemi 21:49, 20 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Dziewczyny polecam się na przyszłość. Ja się zakochałam w bukszpanach w donicach.
A co do donic z Wilczyc to gdy w ubiegłym roku trafiłam na końcówkę "kolekcji" to byłam wściekła. Dlatego teraz gdy moja przyjaciółka powiedziała, że gdy się ociepli to należy jechać to chyba byłam pierwszą klientką....
Nie moge tylko przeżyć, ze fuksjowe proste bez ozdobników (za 35zł!!!) był tak mocno porysowane.

Marzenko ja też się zakochałam w tym widoku ... wczoraj jak zobaczyłam dodatkowo u Wieloszki to już koniec!!! ... w sobotę ( aż boję się to powiedzieć na głos, bo ostatnio z moich planów nic nie wychodzi) pojadę do pana od bukszpanów, żeby chociaż do donic posadzić kule ... i rozglądam się za tym boshem , żeby im przyciać fryzurki ... a co do donic... to jutro zobaczę co tam zostało , a w weekend majowy tam z samego rana pojadę na łowy, bo ceny są super , chociaż jak patrzę na pure round to nie żałuje , że je kupiłam
Wieloszka 21:54, 20 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Dziewczyny polecam się na przyszłość. Ja się zakochałam w bukszpanach w donicach.
A co do donic z Wilczyc to gdy w ubiegłym roku trafiłam na końcówkę "kolekcji" to byłam wściekła. Dlatego teraz gdy moja przyjaciółka powiedziała, że gdy się ociepli to należy jechać to chyba byłam pierwszą klientką....
Nie moge tylko przeżyć, ze fuksjowe proste bez ozdobników (za 35zł!!!) był tak mocno porysowane.

Pan sprzedający donice opowiadał mi, że była jakaś Pani tu z okolicy, co nakupiła, a potem się wracała i jeszcze dokupowała - może o Tobie mówił ? Mnie też na pewno dobrze zapamiętał, bo latałam jak nawiedzona między tymi donicami nie wiedząc na co się zdecydować No i jeszcze Pan się pomylił w sumowaniu cen na swoją niekorzyść. Dziś zwróciłam mu kasę i dostałam jedną doniczkę gratis
Te fuksjowe super by u Ciebie wyglądały... A nie możesz skontaktować się ze sprowadzającymi donice (dzieci tego Pana sprzedawcy) i dogadać się, żeby te sprowadzili dla Ciebie, jeśli będzie taka możliwość?
noemi 21:55, 20 mar 2012

O widzisz jak uczciwość popłaca ... super
Bogdzia 21:59, 20 mar 2012

Fajną paczkę zakupującą juz tworzycie. Miło się czyta i oglada te Wasze zakupy.Powodzenia w pomysłach i zakupach na przyszłośc.
Sebek 22:06, 20 mar 2012

Wieloszka napisał(a)
I dłuuugo potem efekt prawie końcowy - posadzone bukszpany. Część w nowych donicach, a część w ubiegłorocznych, z technorattanu. Przepraszam za tło, ale zdjęcia robione przed chwilą w garażu:

Piękne - i donice i kulki
noemi 22:12, 20 mar 2012

Wieloszka i dzisiaj u Ciebie będzie 100tka !!! co za miły dzień
Wieloszka 22:14, 20 mar 2012

Dzięki Sebuś! Przez te warunki garażowe dwie kulki trochę za wysoko posadziłam... Myślisz, że ziemia w doniczkach osiądzie i one razem z nią?