Ładnie Ci urosły te brzózki, na szerokość też się rozrosły możesz powiedzieć ile one mają u Ciebie wysokości, bo ze zdjęcia trudno mi jest ocenić? Ja bym chciała w tym roku posadzić parę drzew takich jak graby, jakiegoś ambrowca i grujecznika
Mam do oddania około 20 sadzonek aloesu, jedną dużą, reszta odnóżki mniejsze z korzonkami. Zimowały w garażu, teraz zostały rozdzielone i przeniesione do mieszkania. Nie wyglądają teraz szczególnie atrakcyjnie ale jak znajdą się w docelowych donicach to szybko się zregenerują.
Ktoś chętny?
Ciemiernik z LM: Ice N'Roses Red, zostawiłam etykietę. Narazie w pąkach, może nie zmarznie, nie wiem czy go nie okryć na mrozy -9st.
A te trawki to jakby miniaturki Ice Dance. Od Sylwi porwałam małą 3 listą sadzonkę, teraz mam ich kilka. Podobają mi się bo są zimozielone i chętnie zamieniłabym pod jabłonią Mint Mist właśnie na nie, gdybym zaczynała od zera
Dziękuję Irenko czekam na kwitnienie wawrzynka i kalina się ociąga do pełni kwitnienia.
Wawrzynek fotka ubiegłoroczna
Kocurki w domu są grzeczne , lubią polegiwać w ciepłym mieszkaniu ale za to w ogrodzie wstępuje w nie moc energii, lubią mi towarzyszyć w spacerach, nawet nie wiem kiedy a już wszystkie krążą wokół mnie