Rojodziejowa
10:16, 06 lip 2022
.jpeg)
No więc kolejna dziurka będzie rozgrzebana… na razie szukam inspiracji… chcę na pewno to co już mam i chciałam właśnie tutaj pod drzewkiem dać ławeczkę/ fotel ogrodowy, bo ja lubię siedzieć w cieniu 
Rabata ma iść mniej więcej tak jak stoją kwiaty, czyli przeciągam ją do murka, ewentalnie wyciągnąć ciut po pewej, żeby miała kształt L
Na razie z roślin mam takie:
2 brunnery NN
2 hakone beni kaze
3 ciemierniki
2 jarzmianki
2x hosty big daddy
1x hosta american halo
Przyjdą jeszcze paprotki mamy. Czy pare irysów jasnych by tam dobrze wyglądało?
Dodatkowo chciałam wcisnąć tam jakąś małą hortensję… jedną Maigical Kont Blanc Kolmamon mogłabym przesadzić, bo znajduje się na trasie psa i cierpi na tym. Albo polestar, bo ina taka fajna ażurowa..
Dodatkowo w kącie szrobródek… no i oczywiście żeby to zmieścić to trochę muszę host pod klona wyciągnąć
Chodzą mi po głowie jakaś biała rutewka, świecznica… ewentualnie zawilec japoński

Rabata ma iść mniej więcej tak jak stoją kwiaty, czyli przeciągam ją do murka, ewentalnie wyciągnąć ciut po pewej, żeby miała kształt L
Na razie z roślin mam takie:

2 brunnery NN
2 hakone beni kaze
3 ciemierniki
2 jarzmianki
2x hosty big daddy
1x hosta american halo
Przyjdą jeszcze paprotki mamy. Czy pare irysów jasnych by tam dobrze wyglądało?
Dodatkowo chciałam wcisnąć tam jakąś małą hortensję… jedną Maigical Kont Blanc Kolmamon mogłabym przesadzić, bo znajduje się na trasie psa i cierpi na tym. Albo polestar, bo ina taka fajna ażurowa..
Dodatkowo w kącie szrobródek… no i oczywiście żeby to zmieścić to trochę muszę host pod klona wyciągnąć
Chodzą mi po głowie jakaś biała rutewka, świecznica… ewentualnie zawilec japoński