Ja osobiście przestałam już Ani zdjęcia oglądać. Ja je chłonę! A w to wgapiam się już od pół godziny - i słów mi brak. Wiem, że ten ogród zasługuje na miano rajskiego, ale Aniu - zazdroszczę temu domkowi... To nie jest dom w rajskim ogrodzie. To jest rajski ogród, który czule i z miłością obejmuje dom...
hihihi u mnie sąsiedzi chyba już nie zwracaja na mnie uwagi tzn pewnie myślą o ta głupia znowu leje Ostatnio sąsiadka zagadała czy czasami do szamba nam nie podcieka bo tak często wybieramy Wyprowadziłam ja z błędu że zbiornik jest szczelny, a to że często wybieramy to nic dziwnego bo nas cała gromada w domu i wystarczy że każdy spodnie z tylka zdejmie i już pralka pełna...
Jak więc widzisz Bożenko obrazy stałe lepiej mi wychodzą niż żywe i ruchome Wczoraj porobiłam kilka fotek Pusi, która chodziła za mną krok w krok, ale wyszły mi strasznie nieostre, słowem klapa zobacz...
Oj narobiło mi się zaległości, narobiło kiedy ja biedna te Wasze urodzajne wątki obskoczę Jesteście niespożyte Wracam wieczorem z pracy a tu tyle się dzieje Pozdrawiam Ania
Aniu my urlop bierzemy aby na Ogrodowisku siedzieć
...dwa dni urlopu będę miała w środę i czwartek ale nie na ogrodowisko
Tak żartowałam,święta
wiem, wiem roboty huk ale jak tu nie przywitać się z ogrodowiskową rodzinką
Oj narobiło mi się zaległości, narobiło kiedy ja biedna te Wasze urodzajne wątki obskoczę Jesteście niespożyte Wracam wieczorem z pracy a tu tyle się dzieje Pozdrawiam Ania
Danusiu - jutro jak mi się uda zrobić zdjęcie to pokażę zdjęcie frontu - z wiankiem i wejściem
Miały być także wierzby hakuro owinięte, ale bardzo mi się gięły - po za tym lampek brakło
Na razie mogę pokazać choinkę w domu - tylko troszkę muszę jej lampki poprawić, ale lepiej wygląda na żywo