Odnośnie pozycji 5-posadzę świerka serbskiego ale Danusiu, wiem, pamiętam-wszędzie podkreślasz,że lubisz serby i je polecasz, bo ładnie rosną, dają się formować ale naprawdę uważasz, że na mojej niewielkiej powierzchni nie będzie ich za dużo??- ot taka ostatnia tląca się we mnie wątpliwość na temat tych świerków...
Usunę perukowca a zamiast róż dam Rh w odmianach które polecasz i tym samym uroczyście oświadczam,że tę część mojego projektu uważam za zamkniętą

Yuppiii

Nawet nie wiecie jak się cieszę
Dziękuję Sebastianowi, który często do mnie zaglądał i zawsze coś podpowiedział

oraz pozostałym kilku osobom które zechciały napisać coś od siebie. W ogrodnictwie dopiero raczkuję więc każda wskazówka i Wasze podpowiedzi są dla mnie cenną nauką.
Największe podziękowania kieruję oczywiście
Danusi,za inspiracje, za to, że zawsze cierpliwie zerkała na moje mazgrołki i analizowała listę roślin, podpowiadając jak ulepszyć projekt. Twoje doświadczenie Danusiu i chęć dzielenia się z nami wiedzą, zawodowymi projektami, realizacjami są bezcenne.Dzięki Tobie i Ogrodowisku uniknę wielu błędów,nerwów, niepotrzebnie wydanej kasy na marny efekt- tutaj to zrozumiałam, że niestety nie każdy projekt mimo,że zaprojektowany przez Projektanta będzie ładną kompozycją roślin zdobiących ogród długie lata...
Danuś z serca wielkie- DZIĘKUJĘ
Dla Was kwiatuszek
Ale.... to jeszcze nie koniec......

Zostały rabatki boczne no i przedogródek od którego tutaj zadebiutowałam, zrobiłam nawet wirtualny projekt a który jednak nie do końca spełnia moje oczekiwania (w końcu trochę się już od Was nauczyłam i zaczynam kręcić nosem

) więc chciałabym go jeszcze poprawić. Może więcej osób będzie chciało pomóc w tworzeniu moich rabatek??

Pozdrawiam serdecznie