Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Joaska 09:43, 13 mar 2012

anula_wn napisał(a)
limelight zostawiłam sobie na deser pewnie podetnę ją w piątek, bo od razu zrobię patyczki do wysłania tym, którym obiecałam !

Ja wiem, że nie jestem objęta planami do wysyłki patyczków ale czy jak by został jakis patyczek to mogłabym liczyć na wysyłkę
anula_wn 10:06, 13 mar 2012

Asiu - przygotowana do wiosny to za dużo powiedziane ale w piątek i sobotę c.d. prac, więc jak przyjdzie Pani Wiosna, to się nie wystraszy chyba i zostanie na dobre!

Bocku - no ruszyłam się w końcu, czas najwyższy był ! ale ciężko się zorganizowac.... równiez miłego dzionka życzę

Ewo - dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa

Ell - miło, że zajrzałaś

Wieloszko - to tylko częśc przyciętych gałęzi w tych 3 pojemnikach (z Leroy Merlin) . Jak mi się uda cyknę fotkę ściętego berberysa - myślę, że taczkę by zajął Traw mam mało, bo dopiero się w nich zakochałam spacerując w zeszłym roku po Czerwonym Mostku.
To prawda, że trudno pogodzic dziecko, dom, pracę i pasję ! sama wiesz. Ale staram się małymi kroczkami do przodu

Joaśko - prześlij mi na priv adres, bo w weekend szykuję przesyłki.

a już myślałam, że nikt do mnie nie zagląda.... jak miło !
siaaska 10:38, 13 mar 2012

Joaska napisał(a)

limelight zostawiłam sobie na deser pewnie podetnę ją w piątek, bo od razu zrobię patyczki do wysłania tym, którym obiecałam !

Ja wiem, że nie jestem objęta planami do wysyłki patyczków ale czy jak by został jakis patyczek to mogłabym liczyć na wysyłkę

Czy ja też mogę poprosić nieśmiało ??? Chociaż ze dwa patyczki?
Matka 16:22, 13 mar 2012

anula_wn napisał(a)

Matka 16:24, 13 mar 2012

anula_wn napisał(a)
[img size=640x427]

noemi 23:03, 13 mar 2012

Bogda napisał(a)

Też uwielbiam ten widok widziałam w LM że są w sprzedaży... i nie są wcale malutkie te foteliki... bo jakoś ze zdjęcia mi się tak wydawało... szkoda , że nie mam na nie miejsca...szukam czegoś na taras, ale ten zestaw znowu jest za mały , goście się nie zmieszczą ... a tak mi się podoba... marudzę co nie? ....ehhh będę u Ciebie je oglądać
anula_wn 12:42, 14 mar 2012

Noemi, zestaw jest fajny choc faktycznie pękaty
zależy w jakim stylu chcesz mebelki - ja na tarasie mam drewniane. Bałam się, że za dużo róznorodności będzie w ogrodzie, ale chyba nie jest źle....? bo jeszcze mam leżak drewniany ! na którym nota - bene nie mam czasu leżec....
Zaglądaj i oglądaj, będzie mi miło
Syla 12:56, 14 mar 2012

Te mebelki przykuwają i moją uwagę Tyle , że ja bym u siebie znalazła dla nich miejsce , bardziej chodzi o tą nieszczęsną różnorodność mebli ogrodowych u mnie
anula_wn 13:15, 14 mar 2012

właśnie Syla trzeba b.ostrożnie aby nie przesadzic (zupełnie jak z roślinami) lepszy niedosyt niż przesyt....
bogumila 15:06, 14 mar 2012