Wiesz co... one niby lubią być osłonięte od słońca, ale w Warszawie jest szkółka, ta z której mam Jordana i tam latem stała masa palmowych na patelni. Wyglądały fantastycznie! W szoku byłam jak to zobaczyłam. Tak więc nie martw się na zapas
serio fajne??? wow ale się cieszę że Ty tak piszesz
ta kostka będzie mieć docelowo 75x75cm i planuję posadzić 4 cisy w kwadrat na jedną
na pierwszym rysunku to projekt Łukasza i wtedy kostki cisowe mialy mieć 1,5x1,5 i są tam gdzie ja mam drzewa. mozna oczywiście tak zostawić a tylko kolejne kostki zrobić mniejsze
altana będzie wystawać tak jak na 1 rys
na 1 rys widok jest odwrocony i to duze biale to moj taras i skarpy i rózanka
na środku te wieksze prostokaty to rabaty środkowe, plan na przyszły rok a te malutkie na górze bez znaczenia
Szary konik tez mi się podoba ale dziewczęcy bardzo myślałam o równoważni i wkopanych oponach aby po nich można było skakać taki mini tor przeszkód. Opona od traktora też mi się podoba...
Amanogawa padła?? szok..taka piękna była...slicznie Ci tam ozdabiała otoczenie, szkoda bardzo :/
moja dobrze, zielona jeszcze roszke dzikusów pod podkładka wyroslo ale to wyciełam i narazie jest super
ciesze się Małgoś że zajrzałas choć na chwilę
Nie Aniu już wysadziłam co miałam wysadzić, stipa tam jeszcze jest ale ona śmiercią mrozową zginie. Zyskałam trochę cienia zabierając kawałek rabaty. Placyk będzie z nią graniczył Będzie miał kształt dopasowany do tej rabaty ale jaki dokładnie to się dopiero okaże bo ta rabata bardzo nieregularna jest.