Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

Anda 15:12, 21 paź 2016

Super te pomysły na wykorzystanie opon. Ciekawe, co z nich zrobisz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anna_t 15:42, 21 paź 2016

kamila66 napisał(a)
W międzyczasie przesadziłam rośliny na rabacie, robię miejsce pod ten placyk zabaw

Dzisiaj byłam zmienić opony,i mimo, że stare do wywalenia kazałam je zostawić bo myślę aby je wykorzystać na tym placyku, bardzo dobrze wspominam opony z czasów dzieciństwa
Tu jest kilka pomysłów na dole strony, co Wy o tym sądzicie?
http://www.zelikowska.com/2015/06/plac-zabaw-w-ogrodzie.html
i tu kilka pomysłów
http://filing.pl/35-genialnych-pomyslow-jak-wykorzystac-stare-opony/

świetne te białe opony i szary konik!
ciekawe co wymyslisz
anna_t 15:43, 21 paź 2016

wszystkie rosliny spod brzozy do przeniesienia?
kamila66 16:12, 21 paź 2016

anna_t napisał(a)
wszystkie rosliny spod brzozy do przeniesienia?

Nie Aniu już wysadziłam co miałam wysadzić, stipa tam jeszcze jest ale ona śmiercią mrozową zginie. Zyskałam trochę cienia zabierając kawałek rabaty. Placyk będzie z nią graniczył Będzie miał kształt dopasowany do tej rabaty ale jaki dokładnie to się dopiero okaże bo ta rabata bardzo nieregularna jest.
kamila66 16:17, 21 paź 2016

anna_t napisał(a)

świetne te białe opony i szary konik!
ciekawe co wymyslisz

Szary konik tez mi się podoba ale dziewczęcy bardzo myślałam o równoważni i wkopanych oponach aby po nich można było skakać taki mini tor przeszkód. Opona od traktora też mi się podoba...
Anda 16:19, 21 paź 2016

To zrób czarnego, groźnego konika, będzie bardziej chłopięcy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kamila66 16:32, 21 paź 2016

Anda napisał(a)
To zrób czarnego, groźnego konika, będzie bardziej chłopięcy

Ewunia to bardziej eM mówił, że to wiocha ale jak mu zaczęłam przypominać jak się po oponach ganiało to kiwa tylko głową, że fajnie było
sylwia_slomc... 17:16, 21 paź 2016

Fajne te pomysły na opony szczególnie te oklejone sznurkiem mi się spodobałyKonik bujany też fajny....pytanie czy bezpieczny, bo we dwójkę się bujając można łatwo z całą zabawką w bok polecieć
Rumianka 17:38, 21 paź 2016

Dla mnie opony w ogrodzie nie są niczym obcym, gdyż miałam kwietniki z pomalowanych opon...widać to na 7 str. mojego wątku...Myślę, że na placu zabaw można zastosować...
kamila66 21:14, 21 paź 2016

Rumianka napisał(a)
Dla mnie opony w ogrodzie nie są niczym obcym, gdyż miałam kwietniki z pomalowanych opon...widać to na 7 str. mojego wątku...Myślę, że na placu zabaw można zastosować...

Rumianko a jaką farbą je malowałaś?