Dzisiaj było wyjątkowo zimno, dzień spędziłam bardzo pracowicie ale miło
dla ocieplenia klimatu zapraszam Was do powspominania wiosny 2009
W moim ogrodzie gościły hiacynty
Osobne podziękowanie Danusiu dla Ciebie za okazały kolorowy bukiet
Lubię ten film i zawarte w nim humorystycznie przedstawione spojrzenie na rolę kobiety na wsi polskiej
jak tylko mam okazję oglądam zawsze, niedawno był odgrzewany
Dziękuję za umilenie mi wczorajszego wieczoru miłymi i żartobliwymi wpisami, dziękuję za życzenia szczególnie Basi Kraj.. Ani asc Jrci AgnieszceBK Ewie od pszczółek Bogusi Bień...
Danusiu, większe zdjęcie mam tylko z mokrą kostką, która ma zupełnie inny kolor, ale wrzucam
Będziemy mieli również z tego samego materiału taras. Gdy budowaliśmy miło robiło się plany i zrobiliśmy bezmyślnie 75m kw tarasu. Teraz kieszeń uszczuplała.
i oto moje zakupy, ja cie kręcę, stały sobie w reklamówce i nawet nie myślałam, że aż tyle. Drugiej na razie nie sprawdzam....bo nie wiem kiedy to w donice zapakuję, aby podpędzic trochę. Tyle wyczytałam z forum
Vivo robisz różane konfitury, z jakiej odmiany róży?
Justynko, ja robiłam konfiturę, a właściwe to mam ucierane płatki z odmiany Rose de Resht. W tym celu kupiłam 10 szt tej róży - mam mały żywopłocik oddzielający warzywnik - jest pełna w związku z tym ma dużo płatków, no i fantastycznie pachnie. Ale są jeszcze inne odmiany z których można robić konfitury.
Czyli 4 krzaki to za mało Kupiłam Hansa i MOje Hammarberg .... pisało, że sie nadaje i ładnie na obrazku wygladały.....
Rose de Resht. - masz gdzieś fotkę jak ona wyglada????? Może już pkazywałaś, ale ja oglądam fotki z wielką przyjemnością... i odbieram zmysłem wzorokowy, a nazw nawet nie próbuję zapamiętywac....bo i tak zapomnę
Aniu, RdR nie pokazywałam, bo nie mam ciekawych zdjęć, znalazłam zdjęcie małego krzaczka w innym miejscu, możesz zobaczyć jak wyglądają kwiaty.
Cztery krzaki na początek wystarczy, jak się rozkręcisz to dokupisz