Sebek, wklej mapę całego ogrodu, gdzieś ona jest, widziałam. Chodzi o inne poprowadzenie ścieżki od furtki do domu. Żeby całościowo podejść do projektu, anie fragmentarycznie. Wszystkie elementy muszą ze sobą współgrać.
Gosiu doczytałam, że rabaty mają około 1 metra szerokości i 11 m długości.
Ale ten teren ma kształt litery "L", proszę nabazgrol mi konkretne wymiary co gdzie ile ma bo nie doczytałam. 11 metrów ale w każdą stronę czy razem?
Gosiu doczytałam, że rabaty mają około 1 metra szerokości i 11 m długości.
Ale ten teren ma kształt litery "L", proszę nabazgrol mi konkretne wymiary co gdzie ile ma bo nie doczytałam. 11 metrów ale w każdą stronę czy razem?
Gosiu, pienna irga może wymarzać, bo ona jest półzimozielona, W ogrodzie w Grodzisku nie odbiła.
Lepiej bedzie dac trzmielinę na pniu (35 zł kosztuje).
A normalna irga, nie szczepiona jest lepsza od bluszczu. Niska jest odmiana "Major" a z wyższych polecam "Ursynów".
Dochodze właśnie w wątkach o wymiarach tych rabat.
Na zawijasy około 2 m. Tylko to zależy co tam za drzewko rośnie i jaką ma średnicę korony. Jeśli by to była katalpa Nana, albo wiśnia "Umbraculifera" to więcej, ale jeśli trzemielina pienna albo kula z cisa na pniu, to wystarczy 1.5 m. Śledzę dalej, co tam wymyśliłyście podczas mojej nieobecności
W zawijasie w środku żółte żurawki albo trzmielina żółta, po zewnątrz bordowe