A tak wygląda produkcja bluszczu. Są 2 rodzaje. Jeden leśno-parkowy (ten bardziej zielony) i ten już zdążył się ukorzenić. A drugi dopiero przytargałam do domu i ten jest jakiś bardziej rasowy, będzie miał duże liście.
Zostało nam chyba to po czasach masowej inwigilacji.A teraz te skorupki nie tak łatwo otworzyć.
U mnie ,aktualnie ZERO i świeci.Niebezpieczne to słońce,ale zawsze już bliżej prawdziwego ciepła...
Miłego dnia wszystkim odwiedzającym sąsiadów,ogrody własne,a także miłego tygodnia !
Mój organizm przez ostatnie 2 dni dostał tak dużą dawke tlenu i ruchu, ze powinien dziś dostać wolne
Ale dzionek wstał słoneczny (-2), więc zachęca do aktywności
Na razie przy kawie "odurzam się" zapachem hiacyntów ...
Takich kolorów i zapachów zyczę Wam jak najszybciej w Waszych ogrodach
Dopiero teraz zauważyłam o której u mnie byłaś. Ania człowiek musi spac żeby odpocząc, nie można całą noc nie wiadomo co robic a potem tylko troszkę się przespac bo przypłacisz to zdrowiem. Jesteś matką dorosłego chłopaka i powinnaś to wiedziec. Od dziś najpóźniej o 23 godz do łóżka.Czas szaleństw dla Ciebie już minął, musisz dorosnąc jak chcesz byc babcią a chcesz przecież.
Aniu zawsze mi bardzo miło gdy do mnie zaglądasz a ja wczoraj poszłam obejrzec Ranczo i po jego obejrzeniu tak bolały mnie oczy że poszłam spac. Nie bolą mnie od komputera ale telewizji mogę poswięcic najwyżej parę minut bo jak dłużej to muszę się położyc niezależnie od pory dnia.Prawdę mówiąc to w tv nie ma nic do oglądania poza Mają i fimami przyrodniczymi które sa rzadko choc ostatnio ze względów oszczędnościowych -częściej.
Witaj w nowym dla mnie niestety znów słonecznym dniu.
Witam Cię Bogdziu i od razu pożegnam na kilka godzin ...... uporałam sie z porcją poniedziałkową..więc pora na Telesfora Ale nie odmówiłam sobie przyjemnosci zerknięcia do Ciebie
Jasiudo Ciebie nie można zaglądać , bo moja pikawka od razu mocno bije piekne masz nasadzenia
czy na dole tego zdjęcia rośnie świerzbieniec? dzisiaj go sobie kupiłam , bo bardzo mi się spodobał w ogrodzie Carol Klein