Danusiu ja mam rampę podniesioną 1,2m od poziomu podwórka i tam chcę zrobić ten kącik mam kilka pieńków dębowych lub kamienie wykorzystam z tyłu moje stare agawy a przed pozostałe
Zółta to może być np. też trzmielina "Emerald'n Gold" a zielona irga Ursynów na ten przykład. Wtedy można je pięknie ciąć, że będzie woglądało jak żywopłot "węzłowy" no niezupełnie, ale już to widzę. Pokaże na podobnym jakimś trzykładzie, no i jak nie ma śniegu, to te dwa kolory są cały czas, a nie pusta rabata.
Zielone drzewo po lewej to można sosnę jakąś ciąć w bonsai, żółte kuliste to może być żólta tuja kula na pniu, co by wysoko nad irgą była
Trzmielina ładnie się zagęszcza jak jest cięta i można z niej bryłę wyprowadzić
Tutaj tak wygląda masa barwinka
Dla mnie ideałem jest takie coś, cudowne po prostu
Tak Joluś, ale Gosia, albo jej "meny" będą przewalać tonami ziemię, z grubsza zrobi koparka, ale łopata się przyda. Tak myślę, chociaż....? NIe, no mnie zawsze potrzebna przy zakładaniu ogrodu
Szpadel czy ostre miejsce cięcia, czy proste, to cały czas szpadel. A łopata jest szersza i ma wygięte brzegi, służy do przewalania ziemi, a nie kopania dołów.
No tak tłumaczy blondynka
Musisz otworzyć swój wątek w jednym miejscu na dole go kliknąć i zamknąć, otworzyć drugi raz obok edycję profilu.
Potem skopiować pasek u góry http .... itd, przejść na edycję profilu i wkleic w podpisie.
To tak jak tłumaczy blondynka Koń by się uśmiał.