Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Was okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Wam wszelkiej pomyślności
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Danusiu okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Bogusławie okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Łucjo okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Bożenko okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Łucjo okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Jasiu okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Haniu okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Aniu okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Aniu okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Was okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Wam wszelkiej pomyślności
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku
Pada śnieg, suną sanki - jest renifer i bałwanki... śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają. Niech te święta będą wyjątkowe, a prezenty odlotowe.