Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:54, 19 lip 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)

A ja w obronie właśnie Twojego eM. Napisałaś kiedyś że jak zacznie altane to za trzy lata skończy - a skończył za póltoramiesiąca. Nie narzekaj Kokocha - takie piękne rzeczy Ci sam zrobił a Ty niewdzięczna. Czy dobrze pamiętam że jak Ty latalaś z aparatem to on z odkurzaczem tydzień temu zaiwaniał?

tak masz w sumie sporo racji
mega duzo zrobił i mogło braknąć mu natchnienia.
Wiem to
i dlatego
od dwóch lat staram się nie naciskać. ma dość - ok - akceptuję z bólem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:39, 19 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

twój to chociaż jak zacznie to kończy a ja mam juz od trzech lat sprawy nieskończone.
wędzok została do dziś na etapie wylanej ławy i dupa.
ostatnio nei jestem w stanei go zmobilizowac nawet do przesunięcia wiadra z jednego miejjsca do drugiego
łączę sie z toba w bólu

Och jak cudnie się to czyta hihi
Bo ja już się bałam, że mogłam lepiej ustrzelić, ale chłopy to jednak z tej samej gliny, tylko różne domieszki mają .

Oj tak sobie żartuję... za nic bym ema nie oddała, kto inny by mi tak żwawo winko podawał

A gdzie moje mroczne foty??? Pytam się!! Żeby nie było, te nie mroczne też bombowe!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:38, 19 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

tyle komplementów że az mnei głowa boleć przetała po kolejnej neiprzespanej noc (moja córka ma jakieś dziwne klimaty że budzi się o 2 w nocy i spać nie może już do rana)

Ojoj, to spokojnych i przespanych nocy życzę. Ogród masz nieprzyzwoicie perfekcyjny, a o trawniku to wszyscy tu piszą. Co niektórzy potwierdzają, że prawdziwy. Cóż, pozostaje wierzyć na słowo
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:35, 19 lip 2016

Do góry
Niestety wszystko co piękne szybko się kończy
Właśnie wracamy z bajecznej wyprawy do Tajlandii i Kambodży. Za sprawa Popcarol i Malkul nabrałam ochoty na Azję. I już wiemy ze na tej podróży się nie skończy Ani temperatury ( standard to 35 stopni) przy wilgotności powyżej 90% sami przelotne ulewne tropikalne deszcze nie przeszkodziły nam chłonąc Azji

No i wszedzie na świecie jest wi-fi dlatego nie mam zaległości na forum ani w pracy
Ostatnie spojrzenie na morze

Pakowanie walizek

I wracamy....

Po 34 stopniach w Doha w nocy , 14 stopni rano w Wadszawie to był szok termiczny ..

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:26, 19 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

twój to chociaż jak zacznie to kończy a ja mam juz od trzech lat sprawy nieskończone.
wędzok została do dziś na etapie wylanej ławy i dupa.
ostatnio nei jestem w stanei go zmobilizowac nawet do przesunięcia wiadra z jednego miejjsca do drugiego
łączę sie z toba w bólu

A ja w obronie właśnie Twojego eM. Napisałaś kiedyś że jak zacznie altane to za trzy lata skończy - a skończył za póltoramiesiąca. Nie narzekaj Kokocha - takie piękne rzeczy Ci sam zrobił a Ty niewdzięczna. Czy dobrze pamiętam że jak Ty latalaś z aparatem to on z odkurzaczem tydzień temu zaiwaniał?
Ogród Cioci cz. 3 23:39, 18 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

to jest ta zielona?

Tak ta zielona
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:01, 18 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

mus zacytować bo to fantasyczne połączenie!!! będzie kopiowane na potęgę! wiem to na 100% BOMBA!!!

Gosia
Akurat ta lawenda cały czas dobrze wygląda tylko czosnki główkowate już przekwitają Nie wiem czy już je ciąć czy jeszcze poczekać?
Anna i Ogród 19:58, 18 lip 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
U Malkul przeczytałam, że polujesz na hortkę Incrediball.
Rozumię, że chodzi Ci o Annabell Strong Incrediball.
Ja kupiłam w tym roku 4 sztuki po 45,00 złotych w Jucce.
U Finki dokupiłam dwie po 25,00 złotych.
Różnica w cenie ogromna.
Zamów u Finki polecam.

Tak jak obserwuję to zwykle Annabell z Castoramy za 12,00 złotych rosną lepiej niż te Annabell Strong Incrediball.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie już z nimi lepiej.

Strong Anabell i Incrediball to to samo????

Kurcze a ja zastanawiałam się czemu Incrediball ma takie same kwiaty jak Anabell której nie lubię. Ale że inna nazwa więc myślałam że to coś innego.
Te Incrediball mają mieć olbrzymie kwiaty i wcześnie zaczyna kwitnąć i dlatego jej szukam.
Anna i Ogród 19:48, 18 lip 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Różnica w cenie ogromna.
Zamów u Finki polecam.

Tak jak obserwuję to zwykle Annabell z Castoramy za 12,00 złotych rosną lepiej niż te Annabell Strong Incrediball.

Moja też stoi w miejscu. Myślę, że się ukorzenia.
Anna i Ogród 19:42, 18 lip 2016

Do góry
Różnica w cenie ogromna.
Zamów u Finki polecam.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:22, 18 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

zdjęcia- tak jakoś mam, po prostu wolę stać z boku

opryskam na rdzę tylko musi przestac wreszcie padać

w pasie jeżówkowym mam obiedkę

CMOK

czym pryskać będziesz ? CMOK
Coś jeszcze, coś więcej... 18:47, 18 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

świetne to ujęcie!!!

co nie?
Miłkowo - sezon 2016-2022 14:51, 18 lip 2016

Do góry
MALKUL
Gosia cmokam
MIŁKA
u mnie też z przerywnikami lało i słońce...najlepsza pogoda do przesadzania i dzielenia

ale tyle kwitnie, że ogień po oczach

moje ulubione orient pełne
zapach...boski
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:07, 18 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

Czy to Lavandula angustifolia?
Urocza
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:34, 18 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

oficjalnei zatem witam
to co napisałaś to miód na me serce
polecam sie na przyszlość
i trzymam łapki za twój ogród

Pokazałam Panu wykonawcy Twój ogród i mówię: O! Taki!
Pan robi tylko trawnik, obsadzanie rabat zostawiam sobie na deser
Będę się uczyć od najlepszych.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:27, 18 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a) [img size=640x424
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/120/1200532/original.jpg[/img]

Ktoś tu napisał wcześniej ze wszystko u ciebie takie pinterestowe przepięknie :0)
Dzisiaj zachwyciły mnie jarzmianki możesz mi napisać gdzie je kupiłaś ?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:27, 18 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a) [img size=640x424
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/120/1200532/original.jpg[/img]

Ktoś tu napisał wcześniej ze wszystko u ciebie takie pinterestowe przepięknie :0)
Dzisiaj zachwyciły mnie jarzmianki możesz mi napisać gdzie je kupiłaś ?

Do góry
malkul napisał(a)

hihi padłaś - powstań

jarzmianka to odmiana JARZMIANKA (Astrantia) pink prade
jak szukałam to chciałam bardziej w różowy a że zdjecia w necie kłamią to wyszło tak blado a miała byc raczej jasna ostro rózowa

Zapisać, zakodować
Właśnie, te zdjęcia w necie... Ale i tak wyszło pięknie.
W donicach masz wilec... Kurka, a juz miałam go brać, a zdecydowałam się na trójbarwny i mnie teraz trochę denerwuje. No nic, ziemniaczany będzie za rok. U nas centrum miasta obsadzone tym wilcem, stąd go znam.
Moja codzienność - ogród Oli 11:22, 18 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
ten red baron masz niesamowity
u mnie nie chce rosnąć

dziwne przecież on kompletnie nie wymagający
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies