Annn nie wiem co powiedzieć

Strasznie mi miło, że poświeciłaś czas na zrobienie planu.
Dokładnie tak chce żeby to wyglądało jeżeli chodzi o piętrowośc roślin.
Odniosę się do każdej rośliny którą zaplanowałaś.
1. blusz nie potrzebny bo opisałem wyżej, że płot będzie likwidowany, ale mój błąd wcześniej tego nie napisałem.
2. Co do ilości drzew muszę się zastanowić, ładniej chyba by jedno wyglądało, ale mam w tym miejscu widok na okna 3 sąsiadów i jedno drzewo będzie miało problem z przysłonięciem tego widoku.
3. Hosty w tymi miejscu chce posadzić jak najbardziej.
4. Co do tego cisa, nie wiem czy jest sens robienie 2 ekranów/żywopłotów, a cis niestety generuje koszty
6. Obwódkę z bukszpanu bardzo chciałem posadzić i taki był pierwszy pomysł, ale nie przeskoczę tego finansowo bo potrzeba by 200 sadzonek, a żeby otrzymać szybszy efekt to 2 razy tyle

Gdybym miał Zieloną Górę bliżej to bym pojechał tam po ładne tanie sadzonki, ale niestety wyjazd w mojej sytuacji się nie kalkuluje.
7. Kulki będą na 100%
8. trawy również.
9. Hmm tyle róż

chyba nie znasz mojego podejścia do tych roślin. Chce je posadzić tylko dla długiego kwitnienia, bo specjalnie za nimi nie przepadam, a 20m^2 róż chyba bym nie zniósł

Mimo mojej wypowiedzi, która może mieć wydźwięk ogromnego marudzenia, plan ogromnie mi się podoba i całość mogłaby super wyglądać. Udało Ci się zrobić mi mętlik w głowie

Mam nad czym myśleć