Usunięte zostały druty trzymające w ryzach cały krzew i okazało się, że środek wyglądał fatalnie. Musiałam usunąć wszystkie suche i drobne gałązki było tego sporo.
Pozostało w tej chwili to co pokazuje na załączonych zdjęciach i zastanawiam się co dalej z tym zrobić.
Oj połamana jakaś jestem, wczoraj za bardzo pazerna na prace ogrodowe byłam
Zapowiadali pogorszenie pogody to chciałam zrobić jak najwięcej i są skutki- wszystko boli ...
Ale moja mama powiadała: poboli, poboli i przestanie Nie ma już jej z nami, ale zza chmurek pobrzmiewa czasami jej głos
Sebek fajnie ułożył, tylko może lepiej na przyszłość będzie przesunąć te kulki i nie dawać ich od
razu przy ścieżce aby potem mieć dobre tło i dać tam żurawki jak chciałaś. Będą wysokie iglaki,
przed nimi kulki a przed kulkami żurawki. W innym układzie jedno będzie zasłaniało drugie.
Witaj (mówimy sobie na forum po imieniu).
We wszystkich książkach Mai są zdjęcia z mojego ogrodu lub realizacji, a nawet ja sama jestem także z Mają (Balkon i taras zielona oaza), a nawet osobiste podziekowania dla nas za pomoc w sprawach technicznych. W pozostałych też zdjęć nie brakuje, a co tam, jest ich dużo.
Opisy i strony są podane na okładce.
Tutaj też jest najwięcej "moich" zdjęć (autor Anna Słomczyńska)
Jeden z ostatnich programów z naszym udziałem jest tutaj