Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:44, 18 sie 2014

Do góry
BusyBee napisał(a)
Czyli szukać mogę
Limki i vanilka u mnie dają radę, więc silver dollar też powinien. Imponująco będzie- 8 metrów, wow!

Dzięki Ana

tak mam w projekcie ale nie zamierzam póki co tego realizować bo musiałabym zabrać 1,5 metra wzdłuż z placu zabaw... a przecież dzieci też muszą mieć swoje miejsce
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:26, 18 sie 2014

Do góry
BusyBee napisał(a)
Dzięki Ana za podpowiedź u Sebka

A czy Ty masz silver dollar u siebie?

mam chwilkę- idę obczaić ten link fajnie,że się zdecydowałaś- będziemy wspierać, bo Ci się należy

nie silver nie mam chociaż w projekcie jest wzdłuż murku oporowego przy placu zabaw (ale to by była ściana z silverek 8metrów kwiecia) ale za dużo bym dzieciom przestrzeni zabrała
z tej samej rodziny mam Limelight, Vanilla Fraise i Pinki whinki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:01, 18 sie 2014

Do góry
BusyBee napisał(a)

Dzięki za rzetelne informacje, które znalazłam w tym linku.... Mam nadzieję, że gdzieś je dostanę. Będę szukać, ale z netu wolałabym nie kupować...
Sebuś, a jak z przemarzaniem? U Ciebie dużo cieplej niż u mnie. Okrywasz je?
Silver kwitną na jednorocznych pędach więc nie powinno być problemów tak jak np z limelight
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:55, 18 sie 2014

Do góry
na miły początek tygodnia

moja tegoroczna miłość
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:54, 18 sie 2014

Do góry
Dziewczyny ja się nie przejmuję, biorąc udział w konkursie byłam świadoma, że nie każdemu musi się podobać i że mogą być negatywne głosy.
Tak jak napisała Agnieszka z gustami się nie dyskutuje, mi nie podobają się krasnale a mojej mamie tak. Dlatego ja ich nie mam a ona ma krasnale, wiatraczki, studnie i mnustwo świetlików solarnych. Każdemu podoba się cos innego i dobrze. Inaczej byłoby nudno
Nie mniej jednak dziękuję za głosy!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:47, 18 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
hahaha wiesz to taki żar był

...no...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:01, 18 sie 2014

Do góry
Dlaczego ten festiwal tak daleko zapytuje ?????
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:26, 17 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Ściągnęłam Cię myślami chyba
Nie płacz nad swoim losem, wiesz, że ja bym się z Tobą na działki zamieniła
Trawnik wygląda lepiej, może jeszcze do ideału mu brakuje ale znacznie lepiej wygląda. Muszę kawałek wygrabić i dosiać bo Maciek rozlał niechcący paliwo do kosiarki i wypaliło dużo plamę na froncie

Jestem regularnie, tylko... jakoś milcząco... Mój ogrodowy nastrój to ciągła sinusoida. Aktualnie dół...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:22, 17 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

jasne!!!!

No to się jeszcze dogadamy, mamy czas Tylko się mi przypomnij, bo fiesz... u mnie ucho-przerwa-ucho...
Pszczelarnia 23:08, 17 sie 2014

Do góry
Dzisiaj oglądaliśmy program o pozytywnym działaniu różnych żywych stworów i były też pszczoły. Nie wiem ale jak tylko widzę pszczoły to myślę o Tobie Z badań wynika że pszczelarze nie maja problemu ze stawami.

Co do podłoża to ja bym tam połączyła dwa materiały, fajnie wygląda to co pokazała Dzidka, ale sobie myślę, że ciekawie mogłoby wyglądać połączenie cegły lub kostki i dech, lub sam dechowy podest w obwódce z cegły
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:59, 17 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Pozbieram Ci nasiona - chcesz?

jasne!!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:42, 17 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ale busz, i te kosmosy.....

Pozbieram Ci nasiona - chcesz?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:35, 17 sie 2014

Do góry
Kamajla napisał(a)

z mojej strony to zupełnie nie o krytykę chodziło o firankach napisałam, bo dopiero co gdzieś czytałam, a może się komuś przyda - w końcu sporo osób tutaj zagląda a firankę starą może ma akurat mama, ciocia, babcia, sąsiadka...

Pozdrawiam!

P.S.Konkurs jak dla mnie wygrany, nawet jeśli jury będzie miało inne zdanie

eee o tej krytyce to tak żartem było, nic w Twoim kierunku. Bardzo dobrze, że to napisałaś chociaż wydaje mi się że firnaka taka delikatna i szybko zbutwieje w kontakcie z ziemią i wodą
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:30, 17 sie 2014

Do góry
ale busz, i te kosmosy.....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:28, 17 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

poddaje się ogólnej krytyce ale z pełną świadomością mówię, że tam gdzie mam kamyki tam mam agro
i choć to nie środa popielcowa pochylam głowę na znak pokuty...

z mojej strony to zupełnie nie o krytykę chodziło o firankach napisałam, bo dopiero co gdzieś czytałam, a może się komuś przyda - w końcu sporo osób tutaj zagląda a firankę starą może ma akurat mama, ciocia, babcia, sąsiadka...

Pozdrawiam!

P.S.Konkurs jak dla mnie wygrany, nawet jeśli jury będzie miało inne zdanie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:01, 17 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
to zdjęcie które zacytowała Leon jest cudne!!!
Myślę, że i psychiatra nie pomoże, po prostu ten typ tak ma
przykre że jesień czuć w powietrzu buuuu
Ambrowca jeszcze nie mam i nie będę miała bo mi go z głowy wybili u Szmitów, nie na moje progi tfuuu nie na mój klimat

A czemu ambrowiec nie na Twój klimat ???
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:58, 17 sie 2014

Do góry
a też poszukuje trawki niskiej, najlepiej w odcieniu zielono żółtawym, na łuk przy stożkach, bo już podjęłam decyzje o zmianie. Wywalę hosty i oregano, które mi strasznie przypaliło i wymienię na bergenie i jakąś trawkę.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:58, 17 sie 2014

Do góry
a też poszukuje trawki niskiej, najlepiej w odcieniu zielono żółtawym, na łuk przy stożkach, bo już podjęłam decyzje o zmianie. Wywalę hosty i oregano, które mi strasznie przypaliło i wymienię na bergenie i jakąś trawkę.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:51, 17 sie 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Nie było mnie. Nadrobiłam. Nad własnym losem zapłakałam... Nigdy nie osiągnę takiego efektu. Przepięknie, Anett. Konkurs dla mnie już wygrałaś.

A jak trawnik?

Ściągnęłam Cię myślami chyba
Nie płacz nad swoim losem, wiesz, że ja bym się z Tobą na działki zamieniła
Trawnik wygląda lepiej, może jeszcze do ideału mu brakuje ale znacznie lepiej wygląda. Muszę kawałek wygrabić i dosiać bo Maciek rozlał niechcący paliwo do kosiarki i wypaliło dużo plamę na froncie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:47, 17 sie 2014

Do góry
to zdjęcie które zacytowała Leon jest cudne!!!
Myślę, że i psychiatra nie pomoże, po prostu ten typ tak ma
przykre że jesień czuć w powietrzu buuuu
Ambrowca jeszcze nie mam i nie będę miała bo mi go z głowy wybili u Szmitów, nie na moje progi tfuuu nie na mój klimat
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies