tak mam w projekcie ale nie zamierzam póki co tego realizować bo musiałabym zabrać 1,5 metra wzdłuż z placu zabaw... a przecież dzieci też muszą mieć swoje miejsce
nie silver nie mam chociaż w projekcie jest wzdłuż murku oporowego przy placu zabaw (ale to by była ściana z silverek 8metrów kwiecia) ale za dużo bym dzieciom przestrzeni zabrała
z tej samej rodziny mam Limelight, Vanilla Fraise i Pinki whinki
Dziewczyny ja się nie przejmuję, biorąc udział w konkursie byłam świadoma, że nie każdemu musi się podobać i że mogą być negatywne głosy.
Tak jak napisała Agnieszka z gustami się nie dyskutuje, mi nie podobają się krasnale a mojej mamie tak. Dlatego ja ich nie mam a ona ma krasnale, wiatraczki, studnie i mnustwo świetlików solarnych. Każdemu podoba się cos innego i dobrze. Inaczej byłoby nudno
Nie mniej jednak dziękuję za głosy!
Dzisiaj oglądaliśmy program o pozytywnym działaniu różnych żywych stworów i były też pszczoły. Nie wiem ale jak tylko widzę pszczoły to myślę o Tobie Z badań wynika że pszczelarze nie maja problemu ze stawami.
Co do podłoża to ja bym tam połączyła dwa materiały, fajnie wygląda to co pokazała Dzidka, ale sobie myślę, że ciekawie mogłoby wyglądać połączenie cegły lub kostki i dech, lub sam dechowy podest w obwódce z cegły
eee o tej krytyce to tak żartem było, nic w Twoim kierunku. Bardzo dobrze, że to napisałaś chociaż wydaje mi się że firnaka taka delikatna i szybko zbutwieje w kontakcie z ziemią i wodą
z mojej strony to zupełnie nie o krytykę chodziło o firankach napisałam, bo dopiero co gdzieś czytałam, a może się komuś przyda - w końcu sporo osób tutaj zagląda a firankę starą może ma akurat mama, ciocia, babcia, sąsiadka...
Pozdrawiam!
P.S.Konkurs jak dla mnie wygrany, nawet jeśli jury będzie miało inne zdanie
a też poszukuje trawki niskiej, najlepiej w odcieniu zielono żółtawym, na łuk przy stożkach, bo już podjęłam decyzje o zmianie. Wywalę hosty i oregano, które mi strasznie przypaliło i wymienię na bergenie i jakąś trawkę.
a też poszukuje trawki niskiej, najlepiej w odcieniu zielono żółtawym, na łuk przy stożkach, bo już podjęłam decyzje o zmianie. Wywalę hosty i oregano, które mi strasznie przypaliło i wymienię na bergenie i jakąś trawkę.
Ściągnęłam Cię myślami chyba
Nie płacz nad swoim losem, wiesz, że ja bym się z Tobą na działki zamieniła
Trawnik wygląda lepiej, może jeszcze do ideału mu brakuje ale znacznie lepiej wygląda. Muszę kawałek wygrabić i dosiać bo Maciek rozlał niechcący paliwo do kosiarki i wypaliło dużo plamę na froncie
to zdjęcie które zacytowała Leon jest cudne!!!
Myślę, że i psychiatra nie pomoże, po prostu ten typ tak ma
przykre że jesień czuć w powietrzu buuuu
Ambrowca jeszcze nie mam i nie będę miała bo mi go z głowy wybili u Szmitów, nie na moje progi tfuuu nie na mój klimat