Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 21:51, 17 sie 2014

Zielona napisał(a)
Nie było mnie. Nadrobiłam. Nad własnym losem zapłakałam... Nigdy nie osiągnę takiego efektu. Przepięknie, Anett. Konkurs dla mnie już wygrałaś.

A jak trawnik?

Ściągnęłam Cię myślami chyba
Nie płacz nad swoim losem, wiesz, że ja bym się z Tobą na działki zamieniła
Trawnik wygląda lepiej, może jeszcze do ideału mu brakuje ale znacznie lepiej wygląda. Muszę kawałek wygrabić i dosiać bo Maciek rozlał niechcący paliwo do kosiarki i wypaliło dużo plamę na froncie
Kamajla 22:28, 17 sie 2014

ana_art napisał(a)

poddaje się ogólnej krytyce ale z pełną świadomością mówię, że tam gdzie mam kamyki tam mam agro
i choć to nie środa popielcowa pochylam głowę na znak pokuty...

z mojej strony to zupełnie nie o krytykę chodziło o firankach napisałam, bo dopiero co gdzieś czytałam, a może się komuś przyda - w końcu sporo osób tutaj zagląda a firankę starą może ma akurat mama, ciocia, babcia, sąsiadka...

Pozdrawiam!

P.S.Konkurs jak dla mnie wygrany, nawet jeśli jury będzie miało inne zdanie
ana_art 22:35, 17 sie 2014

Kamajla napisał(a)

z mojej strony to zupełnie nie o krytykę chodziło o firankach napisałam, bo dopiero co gdzieś czytałam, a może się komuś przyda - w końcu sporo osób tutaj zagląda a firankę starą może ma akurat mama, ciocia, babcia, sąsiadka...

Pozdrawiam!

P.S.Konkurs jak dla mnie wygrany, nawet jeśli jury będzie miało inne zdanie

eee o tej krytyce to tak żartem było, nic w Twoim kierunku. Bardzo dobrze, że to napisałaś chociaż wydaje mi się że firnaka taka delikatna i szybko zbutwieje w kontakcie z ziemią i wodą
Zielona 23:26, 17 sie 2014

ana_art napisał(a)

Ściągnęłam Cię myślami chyba
Nie płacz nad swoim losem, wiesz, że ja bym się z Tobą na działki zamieniła
Trawnik wygląda lepiej, może jeszcze do ideału mu brakuje ale znacznie lepiej wygląda. Muszę kawałek wygrabić i dosiać bo Maciek rozlał niechcący paliwo do kosiarki i wypaliło dużo plamę na froncie

Jestem regularnie, tylko... jakoś milcząco... Mój ogrodowy nastrój to ciągła sinusoida. Aktualnie dół...
baraga1904 07:47, 18 sie 2014

ana_art napisał(a)
hahaha wiesz to taki żar był

...no...
Selly 08:45, 18 sie 2014

Z ciekawości weszłam na stronę tego konkursu w Mój piękny ogród i jestem w szoku, że najwięcej punktów zdobywa aktualnie ogród , który Twojemu do pięt nie dorasta. Dziwne są gusta Polaków, którzy nie trafili na O. Podobają się im ogrody w stylu misz-masz i krytykują profesjonalne projekty. Negatywnymi komentarzami się nie przejmuj ! Nie warto! i tak nie mają racji. Przejrzałam wszystkie ogrody zgłoszone do konkursu. Twój jest zdecydowanie najładniejszy!
agniecha973 09:47, 18 sie 2014

Nie dyskutujmy o gustach, tylko oddajmy głos na ogród Any (oczywiście Ci, którym się tu podoba, a przecież wiele osób go chwali i wzdycha do niego ).
ana_art 09:54, 18 sie 2014

Dziewczyny ja się nie przejmuję, biorąc udział w konkursie byłam świadoma, że nie każdemu musi się podobać i że mogą być negatywne głosy.
Tak jak napisała Agnieszka z gustami się nie dyskutuje, mi nie podobają się krasnale a mojej mamie tak. Dlatego ja ich nie mam a ona ma krasnale, wiatraczki, studnie i mnustwo świetlików solarnych. Każdemu podoba się cos innego i dobrze. Inaczej byłoby nudno
Nie mniej jednak dziękuję za głosy!
ana_art 09:55, 18 sie 2014

na miły początek tygodnia

moja tegoroczna miłość
Zielona 10:11, 18 sie 2014

Twój ogród to.... kosmos
Miłego dnia, Anetko!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies