Dziekuję za pochwały ale gdy patrzę na mój ogród ciągle widzę konieczniść zmian... Chyba muszę iść do pyschiatry...Danusiu zaraz wpadnę do serialu
Odpowiadam szybciutko na pytania
dorcia - pod gabionem o szerokosci 2 m mam 5 swiecznic
Kondzio dzieki za ambrowca... Mam nadzieje, że moj taki nie urośnie, trochę go przytnę

Ania a Ty jeszcze nie masz ambrowca

Tess - oczywiscie bedzie ostatnie cięcie, rosną jak szalone, nie zniosłabym takich poczochranych przez cała zimę. Ale taeraz lekkie cięcie najwiekszych poczochrańcwo. Ostre dopiero wiosną. W ubieglym roku cięcie przyapdło na poaczątke wrzesnia. Fanusia kiedyś cięla w grudniu (chyba) i oburzyła tym całe forum

uczę się od najlepszych

Aga Baraga - punktualnie o 21 w ciemnościach ruszyłam z Apaczem w opryskiwaczu na opuchlaki.... Gdy skónczyłam jeden beszczelnie śmiał sie ze mnie na drzwiach garażu.... Pod koniec wrzesnia machnę jeszcze dawkę nicieni... Tym razem muszę po calym ogrodzie...
Justynka i. Noemi - u mnie bezpardonowo łażą po elewacji w biały dzien... Wygrzewają się na ciepłej ścianie... Wrotycz zamawiałam przez internet chyba w sklepie Zióla Kurpi? Na Ema5 szkoda kasy. Na nicienie chyba też ale tonący chwyta się brzytwy....
Ewa - zgjecia słabiutkie... Do takiego wniosku doszlam gdy obejrzalam zdjecia i ogród w realu. Wolę ogród