Zielony zakątek przy szkole
18:32, 22 lis 2011
zrobiłam dziś zdjęcia które zaraz wstawię. Zamierzam też wymierzyć cały teren ale czekam na taki przyrząd na kółeczku który mierzy odległość , będę go miała w niedzielę. Powiedzcie co myślicie na temat tych zdjęć i w ogóle tego co można zrobić z tym terenem. Powiedziałam sobie że stanę na głowie a zrobię coś z tym miejscem bo nie mogę się na niego patrzeć. Wszyscy krzyczą że nowa elewacja szkoły jest pilniejsza, a ja myślę że zanim gminę będzie na nią stać do moje drzewka urosną już bardzo duże.

to jest skarpa na której najchętniej widziałabym ogrodzenie na górze i zabezpieczony spad np płytami ażurowymi i obsadzony barwinkiem
to zdjęcie zrobione w przeciwległym brzegu przy ogrodzeniu
na tym wzniesieniu chcielibyśmy zrobić tę zieloną część , z nasadzeniami a tam w dole zerwać resztę płyt i posiać trawę
a to już druga strona placu - bramki do wyrzucenia
no sami zobaczcie - serce mi się ściska. Tą częścią zajmie się mój mąż , ułoży kostkę i zrobi schody.

to jest skarpa na której najchętniej widziałabym ogrodzenie na górze i zabezpieczony spad np płytami ażurowymi i obsadzony barwinkiem
to zdjęcie zrobione w przeciwległym brzegu przy ogrodzeniu
na tym wzniesieniu chcielibyśmy zrobić tę zieloną część , z nasadzeniami a tam w dole zerwać resztę płyt i posiać trawę
a to już druga strona placu - bramki do wyrzucenia
no sami zobaczcie - serce mi się ściska. Tą częścią zajmie się mój mąż , ułoży kostkę i zrobi schody.