Witam Skowronkowo po tygodniu nieobecności.W ogrodzie pewnikiem busz .......trzeba zawijać rękawy.....Nie mam siły ogarniać całościowo zaległości w czytaniu,stopniowo Wasze wątki przeglądnę wieczorem.
Dziewięćsiły w taki pochmurny dzień jak dziś, mają zamknięte oczka.
moja katalpa przemarzła mi kiedys ( ale odbiła od korzeni i zaczęła rosnąć ) i teraz zawsze ją okrywam na zimę, ale jest juz drzewem dość dużym i obecnie powinna sobie poradzić...
Już nie pamiętam gdzie na forum była mowa o dereniu jadalnym - dziś zrobiłem zdjęcia owoców, które już niedługo będą do zbioru. Najlepsze na dereniówkę
dla przypomnienia jeszcze całe drzewo na wiosnę
Żurawkę mnożyłyśmy tę samą,też mam sporo sadzonek,ładnie się podzieliła i u mnie jest już ukorzeniona.Twój dziwaczek ładny -u mnie jeszcze w pąkach -jak zwykle z opóznieniem.
No proszę proszę...... jak ładnie spirala to wyższa szkoła jazdy hosty wyglądają fajnie w tym żwirku, a pokaż jeszcze drugą stronę huśtawki widziałam tylko w oddali fajne zdjęcie ciurkadełka
Bardzo mi się podobają realizacje Danusi, i mam również wśród nich swoich faworytów zgadzam się, że warto a nawet trzeba uczyć się od najlepszych
Z drugiej strony huśtawki rośnie dereń na pniu i 5 żurawek georgia peach
Zdjęcia nieaktualne - już nieźle podrosły
o Matko.......... ! przecież wiem co rośnie u Ciebie z drugiej strony ))) jedna z moich ulubionych żurawek liczyłam właśnie na aktualne zdjęcie
Gratuluję Kasiu 2 miejsca za odhodowanie werbeny patagońskiej Wszystko w zawrotnym tempie rośnie ,kolekcja się poszerza ,jest naprawdę super .A komary faktycznie nic nie dają zrobić .Ja dziś na pół odważyłam się rozdzielić citronelkę od ciebie za ,którą jeszcze raz bardzo mocno dziękuję tobie i M
No proszę proszę...... jak ładnie spirala to wyższa szkoła jazdy hosty wyglądają fajnie w tym żwirku, a pokaż jeszcze drugą stronę huśtawki widziałam tylko w oddali fajne zdjęcie ciurkadełka
Bardzo mi się podobają realizacje Danusi, i mam również wśród nich swoich faworytów zgadzam się, że warto a nawet trzeba uczyć się od najlepszych
Z drugiej strony huśtawki rośnie dereń na pniu i 5 żurawek georgia peach